Úgy tűnik, valóban csapatot vált a MOL Fehérvár kiszemeltje

Fontos részleteket árult el a sportigazgató.

Forrás: hajduk.hr

Korábban az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Hamza Barry állítólag felkeltette a MOL Fehérvár vezetőinek az érdeklődését. A 25 éves futballista jelenleg a Hajduk Split keretéhez tartozik, de a szezon végén lejár a szerződése. A 13-szoros gambiai válogatott labdarúgó értékét a Transfermarkt 800 ezer euróra becsüli. 

MOL Fehérvár: szabadon igazolható lesz a kiszemelt? - NB1.hu

 

A horvát együttes sportigazgatója, Ivan Kepcija a 24sata.hr portálnak adott egy terjedelmes interjút, amiben szóba került Barry sorsa is.

"Ha reális akarok lenni, akkor úgy fest, Barry valóban távozni fog. A beszélgetések során éreztettük vele, hogy szükségünk lenne rá, de meg kell értenünk az álláspontját. Három és fél éve erősíti az együttest, de szeretne egy újabb szintet lépni. Azt is elmondta, hogy normálisan szeretne elbúcsúzni a klubtól, hiszen nagyon hálás azért a lehetőségért, amit megkapott itt. Hasonló karakterű játékossal szeretnénk majd őt pótolni" - szögezte le Ivan Kepcija.

I. Kepčija: 'Hajduku nedostaje mandžukićevski mentalitet...'

 

Hamza Barry ebben a szezonban 27 tétmeccsen kapott lehetőséget a Hajduk Splitben, a fellépései során egy gólt szerzett, emellett kiosztott négy gólpasszt is. 

Barry ismerős lehet a MOL Fehérvár vezetőedzőjének, Joan Carrillónak, hiszen amikor a szakember a Hajdukot irányította, a labdarúgó a spliti alakulatot erősítette. Sőt, Futács Márkó is volt Barry csapattársa.

Legfrissebb híreink