Úgy fest, csapatot vált a magyar válogatott kapus

Vannak kérői.

Forrás: MTI

Megyeri Balázs 2018-ban fogadta el a görög bajnokságban szereplő Atromitosz ajánlatát. A jelek szerint a 30 éves kapus karrierjében hamarosan új fejezet kezdődhet. Megyeri szerződése a szezon végén lejár az Atromitosznál, és a kontraktust nem akarja meghosszabbítani a futballista - erről a Nemzeti Sportnak adott interjújában beszélt.

"Az ugyanis nem volt titok, hogy a nyáron lejáró szerződésemet nem szeretném megújítani, ráadásul ha én védenék, bónuszként plusz pénzt kellene kapnom a lejátszott mérkőzések után – sok oka van tehát, hogy úgy érzem, nem állok többet az Atromitosz kapujába" - hangsúlyozta Megyeri.

Megyeri tehát minden bizonnyal új csapatban vág neki a következő idénynek. Elmondása szerint télen külföldről is kapott ajánlatot, de annak is örülne, ha egy athéni együttes csapna le rá.

 

"Előny lenne, ha egy athéni klub kínálna jó szerződést, volt is érdeklődés. Még januárban, február elején külföldről is, de ezek a beszélgetések befagytak – mindenki vár, mikor hogyan folytatódhat az élet. Nyitott szemmel kell járni, kíváncsi vagyok, milyen lehetőségek adódnak a következő időszakban" - nyilatkozta Megyeri Balázs.

 

Megyeri a mostani szezonban 22 meccsen őrizte az Atromitosz kapuját. A hálóőr egyszer szerepelt a magyar válogatottban, 2016-ban egy svédekkel vívott mérkőzésen jutott szóhoz. 

Legfrissebb híreink