nb1.hu

Törőcsik András karanténba került

A nővére adott tájékoztatást.

Nehéz a helyzet Törőcsik Andrásnak a járvány miatt, mert alig mozog, ezért szerettei és barátai attól félnek, hogy visszaeshet az állapota.

A 45-szörös magyar válogatott évekkel ezelőtt 2 agyműtéten is átesett, azóta Budakeszin, a Honvéd Rehabilitációs Intézetben ápolják. A koronavírus miatt vesztegzár alá került a kórház, a betegek nem mehetnek ki, illetve nem fogadhatnak látogatókat. Így nem tudja elvégezni Törőcsik azokat a futball- és tornatermi edzéseket, amelyeket az elmúlt 3 évben Pintér István masszőr vezényelt le neki.

A páros a járvány előtt rendszeresen látogatta a Pénzügyőr focipályáját, valamint a kórház egyik konditermében is közösen tréningeztek. A klasszis lelkesen végezte a feladatok, a műtét után ezzel sokkal jobb fizikai állapotba került. Törőcsik Éva, a focilegenda nővére, így nyilatkozott a Blikknek:

,,Egy hónapja nem lehet hozzá bemenni, de ki sem jöhet a kórházból. Az első hetekben egyáltalán nem mozgott, csak az ágyban feküdt. Szerencsére most már a folyosóra kiviszik őt sétálni az osztályon dolgozó férfi ápolók, így minimális mozgásra van lehetősége. Aggódunk persze, hogy visszaesik az állapota, noha az intézetben mindent megtesznek érte, nyugodt szívvel mondhatom, hogy jó kezekben van. Az étvágyával nincs gond, viszont van egy kisebb gyomorproblémája, ami miatt jelenleg csak pépeset ehet. Bízom benne, hogy a karantén nem viseli meg őt, noha lelkileg rendkívül nehéz lehet számára feldolgozni a jelenlegi helyzetet.

FRISSÍTVE:

A Blikk cikkére, amit lapszemléztünk, így reagált Törőcsik Éva:

Törőcsik: nincs karantén – NB1.hu

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC