Szomorú hír érkezett Willi Orbánról

Délelőtt még „nevettünk”...

Forrás:

Együnk szemünk nevetett délelőtt, a másik viszont most már sír.

Mint pár órával ezelőtt jeleztük, Fiola Attila arról nyilatkozott az M4 Sportnak, hogy már a tavaszi szezon rajtján is szeretne játszani, és értelemszerűen, a magyar válogatottnak is szeretne a tagja lenni márciusban, amikor előbb Bulgária, majd kicsit később Izland vagy Románia elleni kivívja az Eb-szereplést nemzeti alakulatunk.

Fehérvár: újra bevethető a válogatott futballista - NB1.hu

A második helyen álló MOL Fehérvár a hétvégén utazott el a spanyolországi edzőtáborba. A csapattal tartott Fiola Attila is. A rutinos játékosnak nem alakult valami jól az őszi szezon, hiszen meg kellett műteni. Fiolát egy elhúzódó íngyulladás miatt kellett megoperálni Barcelonában.

Nemrég viszont arról érkezett a hír, hogy Marco Rossi nem számíthat majd a mérkőzése(ke)n a védelem legjobb pillérére, Willi Orbánra, akinek a térdét műtötték novemberben.

Klubcsapata, az RB Leipzig ugyanis megkezdte ma a felkészülést a tavaszi feladataira, ennek kapcsán a sérültekről is nyilatkozott Julian Nagelsmann vezetőedző. A tréner azt mondta, a középső védő áprilisig nem tudja elkezdeni az edzéseket, de pontos időpont nincs a visszatérésével kapcsolatban.

Eredetileg ugye úgy volt, hogy csak két hetet kell pihennie...

Legfrissebb híreink