Szoboszlai menedzsere igazat adott Marco Rossinak

Most már német sztárcsapat is vinné tehetségünket.

Forrás:

Mint jeleztük, az elmúlt napokban az Arsenal lett az a csapat, amelyiket Szoboszlai Dominik legújabb kérőjeként emlegetnek. Azt is jeleztük, hogy a Red Bull Salzburg milyen feltételekkel menne bele a magyar játékos átigazolásába.
 
Ám az átigazolási időszak sajátossága, hogy óráról-órára változik ám a helyzet. Mert azóta a német sajtóban híre ment, hogy a Dortmund is vinné a magyar labdarúgás legnagyobb ígéretét. Éppen ezért szólalt meg a játékos menedzsere, Esterházy Mátyás az nso.hu-nak:
 

Világ egyik legjobbja lehet Szoboszlai - elképesztő átigazolás előtt áll - NB1.hu

Duplán számol vele anyagilag a Salzburg.

„A hírt, hogy európai élbajnokságok számos klubja, köztük top klubok is érdeklődnek az ügyfelem iránt, meg tudom erősíteni, de a célunk nem változott, Dominik Salzburgban képzeli el a jövőjét. Szeretne újra bajnokságot nyerni a csapattal, a Bajnokok Ligája csoportkörében minél jobban szerepelni, és a magyar válogatott hasznára lenni. Dominik nagyon jó úton jár, ezen az úton szeretnénk továbbra is haladni. Ez a magyar futball globális és Dominik személyes érdeke is.” 
 
A menedzser szavai tehát gyakorlatilag teljes mértékben megegyeznek Marco Rossi szövetségi kapitány intelmeivel, aki Azerbajdzsán és Wales elleni Eb-selejtezők előtt arról beszélt, a játékosnak és a magyar labdarúgásnak is lenne a legjobb, ha Szoboszlai még 1 évig Salzburgban maradna – és rendszeresen játszana.
 
Azaz, jelenleg a szakmai érdek a fontosabb!

Szoboszlai: Barcelona? - NB1.hu

Szoboszlai: Barcelona?

Legfrissebb híreink