Szoboszlai klubváltása: megszólalt a Salzburg sportigazgatója

Szép szavakkal illette a magyar futballistát.

Forrás: MTI

Honlapunkon is olvashattak arról, hogy Szoboszlai Dominik felkeltette a Lazio érdeklődését. A Salzburg sportigazgatója, Christoph Freund tiszta vizet öntött a pohárba. Freund elmondta, hogy a médiában ugyan több csapattal is összeborontálták a 19 éves futballistát, ám a salzburgiakhoz konkrét ajánlat még egyetlen klubtól sem futott be. 

Freund egyébként úgy gondolja, jelenleg Szoboszlai az osztrák csapat egyik legígéretesebb játékosa. Hozzátette, szerinte nagy jövő előtt áll Szoboszlai.

 

"Abszolút elégedettek vagyunk vele. Dominik az egyik legtehetségesebb játékosunk, 19 éves kora ellenére már nagyon jó mérkőzéseken van túl. Örülünk neki, hogy nálunk játszik. Azt kell, hogy mondjam, már eddig is szépen ívelt felfelé a pályafutása, hiszen nagyon gyorsan jutott el az utánpótlástól egészen az első csapatig, amelynek fontos tagja. Magyarország büszke lehet rá, ritka tehetséges, biztos, hogy nagy jövő áll előtte, úgy a válogatottban, mint klubszinten is" - idézi az m4sport.hu a sportigazgatót.

 

A Salzburg kedd este a Liverpoolt fogadja a BL-ben. A papírforma alapján a Mersey-partiak az esélyesek, de az osztrákok szeretnének meglepetést okozni.

"Telt ház lesz, minden jegy elkelt, izgatottak vagyunk. A fociban bármi lehetséges, és mi mindent meg fogunk tenni, hogy sikerüljön a szenzáció és legyőzzük a Liverpoolt. Van esélyünk, főleg egy hazai meccsen, otthon mi szoktuk uralni a játékot, erősek vagyunk. Természetesen a Liverpool a favorit, ez nem kérdés, de sok minden megtörtént már a fociban. Bízom a csapatban, hatalmas vesztenivalónk nincs, még az Európa-liga is ott van számunkra. Remélem, tudunk élni a lehetőséggel és legyőzzük a Liverpoolt" - nyilatkozta Freund.
 

Legfrissebb híreink