Szoboszlai és AC Milan: megszólalt a játékosügynök

Szóba került a sportigazgató személye is.

Forrás: redbullsalzburg.at

Az elmúlt napokban folyamatosan cikkeznek az olasz lapok Szoboszlai Dominikről, akit legtöbbször a Lazioóval és az AC MIlannal hoznak hírbe. Ezúttal a milánói klubhoz köthető weboldal, a milannews24.com készített interjút a magyar válogatott középpályás ügynökével, Esterházy Mátyással.

 

Oklevelet juttatunk el Szoboszlai Dominiknak - kép - NB1.hu

 

 

A cikket úgy vezeti fel az olasz oldal, hogy kiemeli, az AC Milan az utóbbi időben igencsak nagy figyelmet szentel a fiataloknak. Folyamatosan kutatják fel a tehetségeket, ebbe a képbe jól illeszkedik Szoboszlai. Esterházy így beszélt a játékosról és az olasz klubról:

,,Szoboszlai Dominik fizikailag és technikailag is nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, jól olvassa a játékot, a szöglet- és szabadrúgások specialistája, mindent megtesz azért, hogy hosszú távon posztja egyik legjobbjává válhasson. Az AC Milan a labdarúgás történetének egyik meghatározó klubja, amelynél jól látszik az az új filozófia, hogy fiatal játékosokat szerződtetnek, akik a tapasztaltabb labdarúgók mellett fejlődhetnek. Theo Hernández, Iszmael Bennaszer, Rafael Leao mind ebbe a sorba tartozik, de Ante Rebic is nagyszerű befektetés. Ez az irány hosszú távon eredményekkel is párosulni fog.”

A milannews24.com arra is rákérdezett, hogy a Reb Bull családtól távozó Ralf Rangnick lehet az AC Milan új sportigazgatója, ez előnyt jelenthet-e a tárgyalások során. Az ügynök így reagált:

„Ralf Rangnick egy széles látókörű menedzser, az egyik legjobb tehetségkutató, aki tökéletesen passzol a klub fiatalokra építő filozófiájához.”

Legfrissebb híreink