Szlovén csapat ellen mutatkozott be a Fradi új játékosa

Lejátszotta második felkészülési meccsét a bajnokcsapat.

Forrás:

Ferencváros–NK Celje (szlovén) 2–0 (1–0)
Celje, Arena Petrol, zárt kapuk mögött. 
Ferencváros: Varga Á. (Szécsi G., a szünetben) – Csernik (Könczey, a szünetben), Frimpong (Takács Zs., 32.), Botka (Frimpong, 68.), Leandro (Bőle, a szünetben) – Haratin (Csonka, a szünetben), Wilmots (Szabó R., a szünetben) – Szerető (Zubkov, a szünetben), Rui Pedro (Priskin, a szünetben), Isael (Kundrák, a szünetben) – Lanzafame (Szihnyevics, a szünetben). Vezetőedző: Szerhij Rebrov
NK Cejle: Jurhar – Brecl, Stojinovic, Travner, Vidmajer – Cvek, Benedicic – Pungarsek – Straus, Vizinger, Lotric. Vezetőedző: Dusan Kosic
Gólszerző: Isael (20.), Szihnyevics (50. – 11-esből)
 
Nem tétlenkednek a Fradi játékosai. A zöld-fehérek Ausztriában edzőtáboroznak, és a bajnokcsapat szombaton már a második felkészülési meccsét játszotta, ezúttal az NK Celje fárt a Ferencvárosra. Az FTC néhány nappal ezelőtt már találkozott egy celjei együttessel, akkor a Sampion Celje legyőzése nem okozott nehézséget Rebrov tanítványainak, akik 9-0-ra diadalmaskodtak.
 

null

null

Szombaton már keményebb diót kellett feltörniük Botkáéknak, hiszen az NK Celje az előző szezonban az ötödik helyet szerezte meg a szlovén élvonalban. Az edzőmeccs első góljára 20 percet kellett várni: Lanzafame labdája Isaelt találta meg, a rutinos brazil futballista egy visszacsel után éles szögból vette be Jurhar kapuját. A szünetben a Fradi szakmai stábja sort cserélt. Az 50. minutumban a román csapatok által csábított Bőle harcolt ki egy tizenegyest. A büntetőt Szihnyevics magabiztosan értékesítette. 
 
A Fradi 2-0-ra nyerte meg második edzőmeccsét. Fontos momentuma a meccsnek, hogy a nyáron igazolt Zubkov is bemutatkozott a gárdában.

Legfrissebb híreink