Szlovákia-Wales: "Budapestezés" itt, komoly problémák ott

Sorsdöntő lesz-e a válogatott ellenfeleinek meccse?

Forrás: FA Wales

Nem éppen a legjobb előjelekkel készülhet a Szlovákia elleni mérkőzésre a walesi válogatott. Ryan Giggs szövetségi kapitánynak vélhetően egyik legjobbját, Aaron Ramseyt, valamint a szélsőt, David Brookst is nélkülöznie kell majd. Ugyanakkor a korábbi Manchester United-legenda bizakodó a rájuk váró megpróbáltatások előtt.

"Amennyiben sikerül körvonalazódnia, kire számíthatok, úgy igyekszünk megtalálni és begyakorolni a lehető legjobb felállást és stílust. Nem vagyunk könnyű helyzetben, hisz a hiányzók közrejátszanak, plusz alkalmazkodnunk kell az ellenfél játékához. A lehetőségeink megvannak és adottak, és amennyiben meglesz az összhang, úgy jó esélyeink lehetnek. Nem adjuk fel, továbbra is célunk, hogy kijussunk az Eb-re" - mondta Giggs.

 

Pavel Hapalt, a szlovákok szövetségi kapitányát az ujszo.com idézte. Komolyabb kulcsjátékos nem bajlódik sérüléssel, így erős sort készíthet fel. 

"Még három mérkőzés vár ránk, és mindegyik fontos lesz, nem akarom azt mondani, hogy ez a kulcsmeccs. Győzni szeretnénk, és rehabilitálni magunkat a nézők előtt a horvátoktól elszenvedett vereség után. Remélem, hogy a csapat hasonlóan fog játszani, mint Budapesten, főleg a második félidőben. Elöl nagyon mozgékonyak, gyorsak, Bale egymaga képes meccseket eldönteni" - fogalmazott.

Legfrissebb híreink