Svédországból igazolna a Vidi – közbeszólhattak a törökök

Már ma útra kelhet a kiszemelt.

Forrás:

Az nb1.hu már december 30-án jelezte, hogy a „svéd Expressen jelentése szerint a Mol Fehérvár FC szerződtetné a Mjällby AIF középpályását, Besard Sabovicot.Sabovic Szkopjéban született, de egészen kicsi gyerekkora óta Svédországban él. A Djurgarden volt az első csapata, 2020-ban a Mjällby színeiben debütált az ottani élvonalban.

A Viditől igazolt a Puskás Akadémia - NB1.hu

 

Jelenleg 700 ezer euróra értékelik, a középpálya közepén képes a legjobb teljesítményre, de ami növeli az értékét az az, hogy védekező és támadó felfogásban is képes megbízható, sőt kiemelkedő teljesítményre.A svéd korosztályos válogatottak mindegyikében játszott, három edzőmeccsen Észak-Macedónia U21-es válogatottjában is pályára lépett már, de a jelek szerint a svédeket választaná véglegesen.”

Az nb1.hu úgy tudja, a kiszemelt az elmúlt napokban Fehérváron volt (karanténban), ma várt volna rá a szerződéskötéséhez orvosi vizsgálat (a világon egyetlen csapatnál sem íratnak alá szerződést egyetlen játékossal sem, míg az orvosi papírok nincsenek rendben), ám a jelek szerint abból sem lesz semmi.

Az nb1.hu úgy tudja, a Kayserispor bejelentkezett a játékosnál, kétszer annyi fizetést kínálva neki, mint a Vidi, ezért odautazik.

A Kayserispor jelenleg a 17. helyen áll a 21 csapatos török bajnokságban.

Az nb1.hu ugye reggel elsőként jelezte, hogy Géresi Krisztián a Puskás Akadémiához kerül kölcsönbe a tavaszra, azóta ez az ügylet már hivatalosan is be lett jelentve.

FRISSÍTÉS:

HÉTFŐ, 16.01:

Megtalálta új csapatát a MOL Fehérvárral hírbe hozott játékos - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink