nb1.hu

Svédország: a legjobbkor triplázott a magyar játékos – reakció

Hamarosan a BL-ben is bizonyíthat.

A svéd női bajnokságban a Häcken együttese 7-1-re kiütötte az AIK csapatát. Ennek a mérkőzésnek volt magyar vonatkozása is, hiszen a győztes csapatban három gólig jutott Csiki Anna. A 22 éves játékos szerezte gárdája első két találatát, majd a végeredményt ő állította be. 

"A legjobbkor jött ez a mesterhármas, hiszen anyukám a helyszínen szurkolt nekünk. Viccesen mondtam is neki, hogy többször kéne jönnie, és akkor lehet, hogy én is gyakrabban szereznék mesterhármast. Először szereztem egy meccsen három gólt Svédországban, remélem, nem ez lesz az utolsó. Nagyszerűen alakult ez a mérkőzés, örülök a találataimnak" – nyilatkozta a meccs után Csiki a csapat hivatalos oldalának.

A Häcken másik magyar futballistája, Zeller Dóra a 64. percben lépett pályára. Csikiék biztosan a top háromban végeznek a szezon végén, ami BL-indulást ér. A Häckennek van esélye a második helyre is, ami azért lenne értékes, mert ezüstérmesként Csikiék a selejtező második fordulójában kapcsolódnának be a sorozatba.

SVÉD NŐI BAJNOKSÁG
25. FORDULÓ
BK Häcken–AIK 7–1
Az élboly:
1. Rosengard 63 pont (már biztos bajnok), 2. BK Häcken 56 pont (62–21-es gólkülönbség), 3. Linköping 56 pont (61–26), 4. Kristianstad 49 pont.
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek