Storck elmondta, mit kell még megtanulnia a DAC-nak - reakciók

Egy dolgot nagyon hiányolt a vendégek trénere.

Forrás: dac1904.sk

1-1-es döntetlent játszott a Dunaszerdahely hazai pályán a Zsolna, a mérkőzésről társoldalunk, a felvideksport.hu számolt be bővebben:

 

Kalmár nélkül döntetlenre futotta a DAC-nak

A hazai kezdőben Kalmár Zsolt kisebb sérülés miatt, Andrija Balić pedig sárgalpos eltiltása miatt nem volt ott. A középpályára így Schäfer és Christie-Davies mellé az a Nebyla került be, aki múlt héten még Somorján játszott. A csatársorba visszatért Divković, és Nicolaescu is ott volt Ramirez mellett. A meccs nagyon érdekesen indult.

 

A találkozó után Bernd Storck megdicsérte a csapatát, de elmondta, hogy mit kell megtanulniuk, míg az ellenfél trénere a szurkolókat hiányolta.

Így értékeltek a vezetőedzők a mérkőzés után:

Bernd Storck (DAC): „Jobban koncentráltunk, mint egy hete Trencsénben, és jóval agresszívabbak is voltunk a párharcokban. Kevesebb helyet engedtünk az ellenfélnek. Nicolaescu szép találatával szereztük meg a vezetést, majd egy kisebb hiba után kaptuk a gólt. Szervezettebbek voltunk, mint legutóbb, harciszellem nem hiányzott. A védelem és a támadósor közti játékunk stabilabb volt. Meg kell azonban tanulnunk a labda nélküli játékot. Nyitott volt a mérkőzés, de még rámenősebbnek kellett volna lennünk ahhoz, hogy másodszor is betaláljunk. Divkovićnak volt két nagy helyzete a második félidőben. Most már a következő meccsre kell összpontosítanunk, és jövő héten le kell győznünk a Nagymihályt.

Pavol Staňo (Zsolna): „Egy bizonyos céllal érkeztünk a mérkőzésre, de a kapott gól után változtatnunk kellett, mert nem volt tip-top a játékunk. A harmincadik perc után jobban folytattuk. Éreztük, hogy feljavultunk, és van még kezdenivalónk a meccsel. Dinamikusan játszottunk, de hiányzott a jobb befejezés. El kell ismerni, a hazaiaknak megvolt a kellő lehetőségük, hogy maguk javára fordítsák a meccset, de mi jól védekeztünk. Az egy ponttal jelenleg elégedett vagyok, jó munkát végeztünk. Jól éreztük magunkat a pályán, szerettünk volna a nézők számára tetszetős futballal előrukkolni.” 

FC DAC 1904 DUNASZERDAHELY - MŠK ZSOLNA 1:1 (1:0)
Fortuna Liga, 20. forduló, MOL Aréna, Dunaszerdahely, 2021.02.21., 15:00
Játékvezetők: Smolák - Bednár, Poláček
Nézőszám: nézők nélkül
Góllövők: 10. Nicolaescu, ill. 47. Jibril
Sárga lap: lapok nélkül
DAC: Jedlička - Blackman, Müller, Kružliak (K), Beskorovainyi - Schäfer, Christie-Davis, Nebyla (72. Andzouana) - Divković, Nicolaescu (72. Taiwo), Ramirez
Zsolna: Petráš (K) - Anang, Kopas, Kiwior, Javorček - Fazlagikj, Bichakchyan (75. Bernát), Gono (75. Slebodník) - Jibril (82. Kaprálik), Kurminowski (46. Ďuriš), Iľko (46. Rusnák)

Legfrissebb híreink