Stadionavató: élő közvetítés a magyar válogatott sajtótájékoztatójáról

Pénteken Uruguay lesz az ellenfelünk.

Forrás:

A magyar válogatott pénteken a kétszeres világbajnok Uruguayt fogadja. A meccsnek az új Puskás Ferenc Stadion ad otthont. A találkozó előtti sajtótájékoztatón Marco Rossi szövetségi kapitány mellett Varga Roland vesz részt. ÉLŐ KÖZVETÍTÉS A MÉRKŐZÉSRŐL A LINKRE KATTINTVA ÉRHETŐ EL

17:02: Videó a magyar válogatott edzéséről:

16:32: Vége a sajtótájékoztatónak! 

16:30: A szurkolóktól azt kérik, hogy mindenki időben érkezzen meg a stadionba. 

16:25: "67 ezer ember előtt játszunk olyan csapat ellen, amelynek minden tagja klasszis. Tisztes eredmény elérése lesz a cél" - mondta Rossi, aki hozzátette, hogy tisztelik az ellenfelet. 

16:22: Varga Rolandtól azt kérdezte az nb1.hu, hogy Cavanival vagy Suárezzel játszana-e inkább egy csapatban. A Fradi játékosának a választása Cavanira esett. 

16:19: "Lehet, hogy én értettem félre Szilvesztert, de neki kell megkeresnie engem" - tette hozzá a kapitány.

16:18: "Nagyon nehezen tudom azt elképzelni, hogy amíg én leszek a kapitány, Hangya Szilveszter lehetőséget kap a válogatottban" - mutatott rá Marco Rossi. 

16:14: Varga Roland: "Nagyon szép lenne, ha holnap gólt tudnék szerezni."

16:11: Nagy Zsolt személyében újoncot avat a magyar válogatott Rossi ígérete szerint. A Puskás Akadémia játékosára tavaly figyelt fel Rossi. 

16:10: "Az edzéseken nagy koncentrációval dolgoznak a fiúk, elégedett vagyok azzal, amit láttam" - fogalmazott Rossi.

16:08: Tisztelem és szeretem Magyarországot - jelentette ki Rossi, aki hozzátette, nem érti, miért terjesztik róla, hogy miatta nem lép pályára Gera Zoltán Uruguay ellen. 

 

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS A MÉRKŐZÉSRŐL A LINKRE KATTINTVA ÉRHETŐ EL

 

Legfrissebb híreink