Puskás: három posztra igazolnának, megvan az egyik érkező?

Hornyák nyilatkozott, román játékos a képben.

Forrás: Facebook/Slovan Liberec

Július 15-én kezdi meg a felkészülést az NB I augusztus 15-én rajtoló szezonjára a Puskás Akadémia. Az előző idényben bronzérmes, így az Európa-liga-selejtezőben induló felcsútiakra minden bizonnyal négy edzőmérkőzés vár, ezzel egyetemben Hornyák Zsolt reméli, hamarosan összeállhat a csapat.

A vezetőedző a klub honlapjának adott interjúban elárulta, melyik posztokra várható érkező.

"Egy jó támadót szeretnénk igazolni Vanecek mellé, emellett egy védekező szellemű középpályást, és természetesen Gyurcsó Ádámot szeretnénk pótolni a szélen" - mondta.

 

Úgy tűnik, utóbbi hamarosan meg is lehet, hisz román és cseh sajtóértesülések szerint Alexandru Baluta a Slavia Prahanál. A 26 éves román válogatott támadó az idényt a szintén cseh Slovan Liberecnél töltötte, ám minden bizonnyal elhagyja az országot, és vagy a lengyel Legia Varsónál, vagy a felcsútiaknál folytatja.

A helyzet jelenleg az a román DIGI Sport szerint, hogy a Slavia és a Puskás megállapodott egymással, ám egyelőre a játékos fizetési igényei nem egyeznek az ajánlott összeggel. A Legiánál más a helyzet, ott a csapatok nem jutottak dűlőre egyelőre.
 

Baluta értéke a Transfermarkt szerint 2 millió euró.

Legfrissebb híreink