Pótselejtező: nagyon rosszindulatú Bulgária sajtója Magyarországgal

Több góllal kellene majd bosszút állnunk.

Forrás: Simon Zoltán/nb1.hu

Döbbenetes és több szempontból is szomorú, sajnálatos témával foglalkozik a bolgár sportsajtó. 

Azt már jelezte az nb1.hu, hogy ottani sportújságírók közül többen is úgy tudják, hogy az elhalasztott Bulgária-Magyarország pótselejtező mérkőzést június 4-én rendeznék meg, a párharcból továbbjutó meg 5 nappal később lépne pályára az Izland-Románia győztese ellen, hogy kiharcolhassa a jövőre tolt Eb-n való részvételt.

 

De most Bulgáriában arról cikkeznek, hogy szerintük a magyar válogatott nem tud majd pályára lépni ellenük, ha a magyar parlament határozatlan időre meghosszabbítja a koronavírus-járvány miatt életbe léptetett vészhelyzetet.

 

Aminek ugye velejárója a teljes magyar sportélet felfüggesztése is, aminek köszönhetően a magyar válogatott nem tudna elutazni a mérkőzésre.

Fontos azonban tudni, hogy az UEFA a legutóbbi videokonferenciáján csak irányelveket fogalmazott meg azzal kapcsolatban, hogyan kellene befejezni a 2019/20-as évad sorozatait.

Azaz, nincsenek hivatalos időpontok semmilyen esetben, így a pótselejtezőkkel kapcsolatban sem.

 

Ami azt jelenti, hogy még a mérkőzés dátuma sincsen meg.

 

Gondoljunk bele: ha az Eb 2021-ben lesz, akkor miért kellene kapkodni a pótselejtezők megrendezésével?

Bulgária sajtója rosszindulatú Magyarországgal, reméljük, amikor lesz a pótselejtező, több, számukra fájó, számunkra kiemelten örvendetes góllal intézzük majd el őket.

Legfrissebb híreink