Pótselejtező: lehetnek-e magyar szurkolók Bulgáriában?

Anglia után kétmeccses, zárt kapus büntetést, kaptak ám!

Forrás:

Mint ismeretes, Bulgária ellen játszunk a pótselejtező elődöntőjében, ha győzünk, akkor az Izland-Románia párharc győztesét fogadjuk a Puskás Arénában, ha ott is nyerünk, kijutunk az Eb-re.

 

Bulgária azonban az Anglia elleni selejtezőn történt rasszista, szurkolói botránya miatt 2 meccses, zárt kapus büntetést kapott. Azóta egy tétmeccsük volt otthon, november 17-én a csehek elleni selejtező (1-0-ra nyertek), míg a második meccs a mieink ellen lesz.

 

Viszont ELMÉLETILEG lehetnek majd nézők a mérkőzésen, mert a második meccs büntetését 2 mérkőzésre felfüggesztette az UEFA .

Ha a csehek elleni meccs rendezésében és az ott történtekben nem talált semmi kivetnivalót az európai szövetség, akkor mehetnek magyarok is a találkozókra, ám a legutóbbi selejtezőkkel kapcsolatban még nincsenek hivatalos, fegyelmi értesítések.

Reméljük, nem is lesznek (azaz, nem volt semmi gond a csehek ellen), mert ha az a meccs is zárt kapus lenne, akkor csak 200 magyar lehetne ott a találkozón, ugyanúgy, ahogy az azeriek voltak a Groupamában magyar gyerekekkel a Magyarország-Azerbajdzsán selejtezőn.

Legfrissebb híreink