Pintér kiakadása: kapusát sem kímélte a Mezőkövesd edzője

Beképzelt emberekről is beszélt.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

Szombaton a Ferencváros 2-1-es győzelmet aratott a Mezőkövesd ellen. A győzelemből Tokmac két góllal vette ki a részét. A Fradi légiósa a 89. percben Szappanos kapus nagy hibája után állította be a végeredményt. Szappanos egy hosszú ívelés után a tizenhatoson kívül fejjel próbált tisztázni, de a labda Laidouni elé került. A zöld-fehérek légiósa betört a mezőkövesdi büntetőterületre, majd középre ívelt, Tokmac pedig csukafejessel fejezte be a támadást. 

FTC-Mezőkövesd: díszsorfal és üzenet a fronton harcolóknak - NB1.hu

 

A meccs után Pintér Attila az M4 Sportnak adott nyilatkozatot. A mezőkövesdi vezetőedző nem fogta vissza magát, többek között Szappanos is megkapta a magáét a magyar válogatott egykori szövetségi kapitányától.

"Az első harminc percben kislányokat, beképzelt embereket láttam a pályán. Utána rendszert váltottunk és elkezdődött valami, a cserékkel sokkal jobban futballoztunk. 1-1-nél megvoltak a lehetőségeink, hogy eldöntsük a meccset vagy legalább vezetést tudjunk szerezni, igaz, a Ferencvárosnak is adódtak helyzetei, így nagyon jó mérkőzés adódott. Soha nem szoktam játékosokat kifelé bántani, de ilyen felelőtlen döntést, amit Szappanos Péter hozott a 89. percben, nem lehet hozni.

 

Elmondtam már, hogy mi nem rendelkezünk olyan hosszú kispaddal, mint az ellenfél, ilyenkor jön be az, hogy a játékosnak felelőssége van a klub, a csapattársak iránt, és ezt ebben a szituációban nem éreztem. Könnyelmű döntést hozott, mindez óriási pontot vett el tőlünk, hisz a Fradi ellen pontot szerezni nagyszerű lett volna az Üllői úton. Ilyet profi játékos nem tehet" - összegzett Pintér.

 

A 39 ponttal rendelkező Mezőkövesd jelenleg a 8. helyen áll a táblázaton. 

Pintér nagyon kiakadt, Rebrov a sérültekről beszélt, Waltner boldog - edzői reakciók - NB1.hu

FRISSÍTÉS:

13.35:

Fradi-Mezőkövesd: minek örülhetett a Kövesd kapusa? - reakció - NB1.hu

 

 

Legfrissebb híreink