Parádés pécsi ötlet: Dárdai Pál is hazatér

Fiai is szerelést húznak a meccsen.

Forrás:

Június 22-én a PMSC öregfiúk és a Dárdai Team csap össze egymással, az összecsapás 17 órakor kezdődik Pécsett. A szurkolóknak fontos információ, hogy a meccset ingyen tekinthetik meg.
 
A Dárdai Team csapatában pályára lép ifjabb Dárdai Pál, valamint a Hertha egykori edzőjének két fia, Márton és Bence. Dárdaiék mellett többek között Fehér Csaba és Gyánó Szabolcs is szerelést ölt. A PMSC névsora jelenleg így fest: Sólyom Csaba, Bodnár László, Megyeri Károly, Mészáros Ferenc, Tomka János, Tököli Attila, Jekl Antal, Turi Zsolt, Vókó Tamás, Palaczky János és Gera Zoltán. 
 
A PMSC Öregfiúk Egyesület elnökségi tagja, Lőrinc Antal elmondta, ezzel a mérkőzéssel szeretnének méltóképpen megemlékezni id. Dárdai Pálról.
 
" A pályára lépők teljes névsora még nem alakult ki, folyamatosan invitáljuk a korábbi kiváló pécsi játékosokat erre a nem mindennapi eseményre. Biztos vagyok abban, hogy felejthetetlen élményben lesz része annak, aki kilátogat június 22-én a PMFC stadionjába. A futballélmény mellett szeretnénk méltó módon megemlékezni id. Dárdai Pálról is, aki nagyon sokat tett a pécsi labdarúgásért" - fogalmazott Lőrinc, aki hozzátette, Garami József is elfogadta a meghívásukat. 
 

Legfrissebb híreink