Paks: folytatja a sikeredző

Hivatalos bejelentés.

Forrás: paksifc.hu

Osztermájer Gábort november negyedikén nevezték ki a paksiak, a tréner Tomiszlav Szivicset váltotta a Tolna megyei alakulatnál. A csak magyar futballistákat alkalmazó klub Osztermájer irányításával megőrizte NB I-es tagságát. A paksiak a 10. helyen végeztek, ám ha csak az Osztermájer-korszakot figyeljük, előkelőbb pozícióban zárhatott volna a gárda. 

A paksi drukkerek örülhetnek, hiszen Osztermájer folytatja a munkáját. Íme a Paks közleménye:

"Örömmel jelentjük, hogy Osztermájer Gábor és klubunk elöljárói hétfőn szignóikkal is megerősítették, fiatal szakemberünk a 2020/21-es évadban is folytathatja a tavaly télen megkezdett munkáját felnőtt csapatunk élén. Osztermájer és a szakmai stábja utánpótlásbázisunktól érkezve a magunk mögött hagyott szezon első köre után vette át a vezetőedzői posztot NBI-es gárdánk élén, majd - mint, ahogy azt már elemeztük - a második és a harmadik bajnoki harmadban bizonyította, maximálisan megérdemli a további lehetőséget.
 
„Nagy megtiszteltetés, hogy továbbra is NBI-es edző lehetek, a megkezdett munkát pedig visszük tovább” - így Osztermájer a folytatásról."
 

Legfrissebb híreink