Óriási molinóval üzentek a megye I-es klub ultrái - fotók

"2020 legfontosabb meccsét ti vívjátok!"

Forrás: Facebook/Blue Front 1993 Hódmezővásárhely

Korábban többször is hírt adtunk arról, hogy az elmúlt hetekben, napokban a magyar futballélet szinte egy emberként mozdult meg, hogy segítse a koronavírus-járvány alatt az egészségügyben dolgozók munkáját. Anyagi, tárgybeli és erkölcsi támogatások özöne tapasztalható nap mint nap, legyen szó szurkolókról, sportolókról vagy vezetőkről, stábtagokról.

A hódmezővásárhelyi labdarúgás élt már szebb napokat is, jelenleg a HFC a Csongrád megyei I. osztályból igyekszik visszajutni az NB III-ba a klub. A Blue Front szurkolói csoport 1993 óta van ott folyamatosan a helyi sportcsapatok hazai és idegenbeli mérkőzésein, és most, a nehéz helyzetben is bizonyítottak. Facebookon-oldalukon tettek közzé bejegyzést, íme:

"Mi, a Blue Front Vásárhely'93 (BFV’93) már 27 éve látogatjuk szervezetten a helyi sportcsapatok mérkőzéseit itthon, és idegenbeli meccseken egyaránt. A városunk és a sport szeretete összetart bennünket: büszkék vagyunk arra, hogy Vásárhelyiek lehetünk!

Mint tudjuk, országunk lakossága és egészségügye rendkívül nehéz helyzetbe került a jelenlegi járvány miatt, és ki tudja meddig fajulhat ez a jövőben még.

Más szurkolói csoportokhoz hasonlóan csatlakoztunk egy országos kezdeményezéshez, ahol közösen segítjük az egészségügyi dolgozók rendkívül nehéz munkáját.

Csoportunk tagjai, ismerősei önzetlenül több mint 250.000 Ft értékben adakoztak, amiből tisztítószereket, ásványvizet, teát, élelmiszereket, 4 db szaturációs mérőt stb. vettünk. Különböző tárgyi felajánlásokat is kaptunk, amiket közösen a mai napon a helyi mentőszolgálat és a kórház dolgozóinak átadtunk.

Az adományok mellett készítettünk egy kiírást:


2020 LEGFONTOSABB MECCSÉT TI VÍVJÁTOK!

 

Ezzel a üzenettel szeretnénk erőt adni és megköszönni mindenki munkáját, akik ezekben a nehéz időkben is értünk vannak.

Segítettünk lehetőségeinkhez mérten a távoktatásban lévő tanulóknak is. Egyenlőre ez a kezdeményezés még kezdetleges, de már megtörténtek az első sikeres lépések...

Múlt hét szombaton 3 db “MARADJ OTTHON!” kiírást raktunk ki a város több pontján, reméljük ez az üzenet mindenkihez eljutott és mindenki egészségesen átvészeli ezt a járványt, hogy minél előbb találkozhassunk az utcákon, a lelátón és közösen kiáltsuk: HAJRÁ VÁSÁRHELY!

Sajnos logisztikai szempontból nem tudjuk egyszerre kivitelezni az akcióinkat, ezért a kezdeményezésünk folyamatos lesz és mindenről itt, oldalunkon tájékozódhattok.

Továbbra is várjuk a tárgyi felajánlásokat, ezeket megpróbáljuk eljuttatni a megfelelő helyekre.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítséget, felajánlásokat, akik valamilyen formában hozzájárultak a kezdeményezésünkhöz! Mindenkinek jár a “gondolatpacsi”!

Szurkolók Magyarországért!
Blue Front Vásárhely'93"

 

Legfrissebb híreink