Női BL: a Fradinak nem jött össze a főtábla

Kétszer is vezettek a zöld-fehérek.

Forrás:

Női labdarúgás, Bajnokok Ligája, selejtező, 5. csoport, 3. mérkőzés
Pozsony, Stadion Pasienky, 17.00
FTC-Telekom - ZFK Spartak Subotica 2-2 (1-0)
FTC:
Samu – Mosdóczi, Rőhberg, Zlidnis, Erman (Szabó V., 68.) – Aleksic – Csiki, Fenyvesi, Pusztai (Kapetanovic, 82.) – Diószegi (Kocsán, 56.), Vágó.
ZFK Spartak: Kostic – Adamek, Slovic, Vajda, Lukas – Porter, Pavlovic, Fiedler – Filipovic, Delgadillo (Baka, 88.), Matic (Williams, 82.).
Sárga lap: Aleksic (66.), illetve Adamek (74.)
Gól: Vágó (20., 77.), illetve Filipovic (55.), Matic (79.)

A Ferencváros női labdarúgócsapata 2-2-es döntetlent játszott a Spartak Suboticával a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában, így rosszabb gólkülönbsége miatt második helyre szorult szerb riválisa mögött, és nem jutott tovább.

A vezetést az első félidőben Vágó Fanny szerezte meg a keddi találkozón, aki a Slovan ellen is betalált. A második játékrészben a szerb együttes egyenlített, s bár az utolsó negyed órára fordulva Vágó újabb gólt szerzett, két perc múlva ismét egalizált a Spartak.
    

Az FTC szerdán a négycsapatos torna házigazdáját, a szlovák Slovan Bratislavát múlta felül 3-1-re, majd szombaton 2-0-ra diadalmaskodott a moldovai Agarista-SS Anenii Noi csapata felett. A kvartettből a 32 csapatos főtáblára az első helyezett Spartak jutott, mivel gólkülönbsége jobb volt (21-2), mint a zöld-fehéreké (7-3).

Legfrissebb híreink