Mindent egy lapra tesz fel a DVSC a szurkolókért

Nem fogják vissza magukat csütörtök este!

Forrás:

Mint ismeretes, a DVSC és a Torino csütörtök este csap össze az Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján a Nagyerdei Stadionban. A mérkőzést megelőzően a Loki trénere, Herczeg András, valamint az olaszok edzője, Walter Mazzarri nyilatkozott. Ebből idézett a haon.hu.

"Kiváló csapatot ismertem meg az olasz együttesben, tudtuk, hogy nagyon jó az ellenfél, ezt bizonyította is az első találkozón. Úgy vélem, hogy a játékosaim a vereség ellenére kiválóan helyt álltak Olaszországban, de az ellenfél ránk erőltette az akaratát.

A hazai mérkőzésen az a célunk, hogy a szép számú közönségünk elégedetten térhessen haza, mi mindent meg fogunk ezért tenni a pályán" – mondta Herczeg András.

 

"Nem volt könnyű mérkőzés az első, mert a Loki jó csapat.

Biztos vagyok benne, hogy a visszavágó sem lesz sétagalopp, ebben a csodálatos stadionban biztosan kiváló atmoszféra uralkodik majd.

 

Megnyugtató a háromgólos előny, de úgy kell hozzáállnunk a meccshez, mintha meg sem történt volna az első találkozó. Profi mentalitású a csapatom, ezért Debrecenben is nyerni szeretnénk” – tette hozzá Mazzarri. 

Legfrissebb híreink