Mezőkövesd-Budafok: Nem a jobbik csapat nyert? - REAKCIÓK

Kuttor öröme, Csizmadia hibákra világított rá.

Forrás: Mezőkövesd Zsóry/Facebook (Gál Péter)

Szombaton második győzelmét ünnepelhette a Mezőkövesd Zsóry ebben a szezonban az NB I-ben. Kuttor Attila csapata az újonc Budafokot fektette két vállra, a találkozó egyetlen gólját Serderov szerezte az ötvenedik percben. A matyóföldiekhez nyáron érkező orosz légiós először köszönt be a magyar bajnokságban.

Sikerüknek köszönhetően a kövesdiek jelenleg a harmadik helyen állnak, míg az előző két meccsét elveszítő Budafok négy összecsapás alatt négy pontot szerzett.

Kuttor Attila a lefújás után arról beszélt, hogy amit a meccs előtt elterveztek, az működött, míg Csizmadia Csaba úgy véli, nem a jobb együttes diadalmaskodott. Nézzük, a két vezetőedző hogyan összegezte a szombati összecsapást.

Kuttor Attila: "Amit elképzeltünk a találkozón, az szerencsére működött, de ettől függetlenül, ha nem váltottuk volna gólra az egyik helyzetünket, akkor nem sikerült volna megnyernünk a mérkőzést. Már az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, akkor azonban még kimaradtak a helyzetek, viszont fordulás után sikerült gólra váltani az egyik lehetőségünket, aminek nagyon örülök." (mezokovesdzsory.hu)

Csizmadia Csaba: "Először is gratulálok a Mezőkövesdnek a győzelemhez. Azt gondolom, hogy ezen a mérkőzésen nem a jobbik csapat nyert. Nagyon jól játszott a csapatom, viszont nem szabad ilyen hibákat elkövetni, amiből a gólt is kaptuk, mert ezeket kihasználják az ellenfeleink, a másik dolog pedig az, hogy a helyzeteinket be kell lőni." (mezokovesdzsory.hu)
 

Legfrissebb híreink