Mészöly Géza visszatérne

Van, ahol a szurkolók szeretnék, van, ahol szakmai opció lehet.

Forrás: Mészöly Focisuli/Facebook

Utoljára 1 évvel ezelőtt dolgozott a felnőtt labdarúgásban Mészöly Géza, akkor az ETO vezetőedzője volt, előtte meg Szombathelyen tevékenykedett, de még korábban volt az Újpest és a Vasas vezetőedzője is.

Mészöly, sok más legendával együtt Debrecenben volt egy rendezvényen.

Élő közvetítés az átigazolásokról - szabadon igazolható lett a Fradi volt tehetsége - NB1.hu

Forrás: Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu , nb2.hu , nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag nb2-es, nb3-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről-percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

„2020-ban tízéves lesz a Mészöly Focisuli, ezen idő alatt több mint kétezer gyermek fordult meg nálunk, akikből több mint 250 ment tovább valamelyik akadémiára. Fontos számunkra: olyan munkát fektessünk a képzésbe, amely hozzásegíti a tehetségeket ahhoz, hogy egyszer majd első osztályú futballistákká váljanak. Nyáron az FC Barcelona budapesti akadémiát nyitott, amelyben mi szakmai partnerként vagyunk jelen. Tehát most a gyerekfoci tölti ki a napjaimat, nagyon élvezem, edzést vezénylek és „meccselek” is. A Barcelona utánpótlásképző szakmai munkájába belepillantani pedig a fejlődés lehetőségét adja nekem. Persze, nem lennék őszinte, ha azt mondanám, hogy nem hiányzik mondjuk egy NB I-es, vagy egy NB II-es klub kispadja. Törekszem arra, hogy az elkövetkezendő fél évben ismét a felnőtt futballban találjak magamnak feladatot. Meglátjuk, mit hoz a jövő, én készen állok arra, hogy bármelyik pillanatban ilyen feladatot vállaljak” – mondta az 52 esztendős tréner a haon.hu-nak.

Vasas: Szanyót leváltják?

 

Mészöllyel kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy a tulajdonosváltáson átesett Vasas-szurkolói közül sokan látnák szívesen a piros-kékek kispadján, akárcsak a Békéscsaba trénerét, Schindler Szabolcsot, de azt is rebesgetik a háttérben, hogy akár Paksra is kerülhetne abba az esetben, ha az ideiglenesen kinevezett Osztermájer Gábor nem marad a gárda kispadján.

Legfrissebb híreink