Megvan Bogdán Ádám régi-új csapata 

Hétfőn útnak is indul a magyar válogatott.

Forrás: MLSZ

Miközben a magyar válogatott és Uruguay a tegnapi, egymás elleni mérkőzésre készülődött, érdekes pódiumbeszélgetés vette kezdetét a Pesti Magyar Színházban.

Dr. Elbert Gábornak, aki volt már az MLSZ főtitkára, de dolgozott korábban a Pécsnél, Nyíregyházán, Pakson, a következő bejegyzést tette közzé a Facebookon az általa szervezett eseménnyel kapcsolatban:

 

„BOGDÁN Ádám minden a futballistákkal kapcsolatos előítéletet lebontott az "Amiről még nem meséltem..." című sorozat 28. estjén, ahol a hússzoros válogatott labdarúgó Dr. ELBERT Gábor vendége volt a Pesti Magyar Színházban! Egy rendkívül intelligens, vér profi szemlélettel bíró, őszinte sportEmbert ismerhettek meg benne a jelenlévők! BOGDÁN elmondta többek között, hogy hétfőn már Edinburgh-ba utazik, mert ismét a Hibernian játékosa lesz, bár szerződését még nem írta alá. Sokat tanult Liverpoolban, bár elsősorban nem azt, amire eredetileg gondolt. Elhangzott az is, hogy gyerekkorában tudta, egyszer a Premier League-ben játszik majd és azzal, hogy ez bekövetkezett, teljesült legfőbb álma.

 

A 32 éves játékos egy olyan Liverpool-mezt ajánlott föl a "Kapusok egy kapusért"  jótékonysági akcióra, amelyben bajnoki mérkőzésen védte a Liverpool FC kapuját.

A licit 50.000 Forintról indul és december 1-ig tart!

Licitálni a képek alatt, vagy emailben (elberteam@gmail.com) lehet. A győztes a pénzt direktben utalja Anettnek, a mezt pedig én küldöm el neki!”

Bogdán egyébként a Vasasban kezdte a pályafutását, de játszott már a Bolton, a Liverpool, a Wigan és a Hibernian csapataiban is. A magyar válogatott kapuját eddig 20 alkalommal őrizte.

Legfrissebb híreink