Megtalálta új csapatát Németh Krisztián - RÉSZLETEK

Ismét légiósnak áll a magyar válogatott játékos.

Forrás: dac1904.sk/hu

Németh Krisztián visszatér az észak-amerikai profi labdarúgóligába (MLS), és a Columbus Crew játékosa lesz.

Az Ohio állambeli klub a honlapján számolt be a 31 éves támadójátékos szerződtetéséről, kiemelve, hogy Németh korábban szerepelt az MLS-ben a Sporting Kansas Cityben és a New England Revolutionben is.
    
A 37-szeres válogatott Németh februárban igazolt a dunaszerdahelyi DAC-hoz, de a koronavírus-járvány miatt mindössze egyetlen bajnoki és egy kupamérkőzésen lépett pályára, összesen 45 percet futballozva. Július végén lejáró szerződését a klub nem hosszabbította meg.
    
"Úgy tűnik, hogy ez a történet még nem volt kerek, van még feladatom Amerikában" - szögezte le Németh az F-Group menedzseriroda honlapján. Kiemelte, jó érzés számára, hogy a jelenleg listavezető Columbus hisz benne.
   
Mint mondta, nem újkeletű a kapcsolat közte és a Columbus között, hiszen már tavaly felvette vele a kapcsolatot Caleb Porter vezetőedző, és jelezte, számítana rá, amikor kiderült, hogy nem marad Kansasben.
    
"Sokat beszélgettünk, de végül nem jött össze az átigazolás. Azóta sem szakadt meg közöttünk a kapcsolat, és néhány hete újra élesedni kezdett a lehetőség. Számomra döntő, hogy olyan edző keze alatt dolgozzak, aki teljes mellszélességgel támogat. Büszke vagyok rá, hogy Amerikában sikerült nevet szereznem" - nyilatkozta.

Legfrissebb híreink