Márton Gábornak nem tetszett - reakciók

A Sturm edzője kiemelte a Vidi egyik játékosát.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár együttese a Sturm Graz elleni edzőmeccsel zárta a hetet. Az osztrák gárda az 52. percben már 3-0-ra vezetett, a fehérvári együttes erejéből csak a szépítésre futotta, a 88. minutumban Szabó köszönt be.

A Budafok edzője sem hozott szerencsét a Vidinek - NB1.hu

 

A Vidi a Rijeka legyőzése után most vesztesen hagyhatta el a játékteret. Nézzük, a két tréner hogyan értékelte a felkészülési találkozót.

Márton Gábor: "Meglehetősen fáradtan mozgott ma a csapat, azt gondolom, ez azonban érthető. Ennek ellenére voltak lehetőségeink, helyzeteink mindkét játékrészben, ezek azonban egy kivételével kimaradtak. Összességében a mutatott játékunk ezúttal nem tetszett, főleg a védekezésünkkel nem vagyok elégedett. Sok lehetőséget adtunk az osztrákoknak, hogy kibontakozzanak. Bízom benne, hogy a frissességgel együtt minden visszatér majd a régi kerékvágásba." (molfehervarfc.hu)

Christian Ilzer: "Két nap alatt a második edzőmeccsünket játszottuk, elégedett vagyok, hiszen ezen a két mérkőzésen összesen hat gólt lőttünk és mindkét találkozónkat megnyertük. Örülök, hogy egy jó csapat ellen játszhattunk ma edzőmeccset, nagyon jól szolgálta ez a találkozó a felkészülésünket. Az első félidőben a Vidi 96-os számú játékosa (Lyes Houri - a szerk.) több alkalommal is gondot okozott nekünk, nem volt könnyű őt semlegesíteni. A második félidőben bizonyítási lehetőséget kaptak a fiatal játékosaink is, több 20 év alatti futballistánk volt ekkor a pályán, akik bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Ismétlem, nagyon örülök, hogy egy ilyen jó csapat ellen játszhattunk felkészülési mérkőzést, sok sikert kívánok nekik a tavaszi bajnoki szereplésükhöz!" (molfehervarfc.hu)

Legfrissebb híreink