Marco Rossinak érdekes játékosok vannak a Puskás Akadémiánál

Ezúttal a felcsútiakat látogatta meg.

Forrás: faceboook/marcorossi

Marco Rossit nehéz eltántorítani. Ha azok a hazai klubok, akik a legtöbb játékost adják a nemzeti csapatnak, épp Spanyolországban edzőtáboroznak, akkor a magyar szövetségi kapitány utazik, hogy személyesen is figyelhesse a Ferencváros, a MOL Vidi vagy épp a Puskás Akadémia edzéseit.

A magyar válogatott Európa-bajnoki szerepléséről döntő márciusi mérkőzés(ek) előtt tehát Rossi árgus szemmel figyeli a hazai pontvadászatban szereplőket, sajnos erre azért is rákényszerül, mert könnyen előfordulhat, hogy sem Willi Orbán, sem Nagy Ádám játékára nem számíthat sérülés miatt.

A MOL Vidinél már megvolt a kapitány vizitje (Hangya Szilveszterrel meg a békülés is), tegnap pedig a NB I. negyedik helyén álló Puskás Akadémiánál tett látogatást, majd nyilatkozott a klub honlapjának

"Úgy gondolom a Puskás Akadémia jól kezdte a szezont, érdekes a játékrendszere, és egyáltalán nem véletlenül állnak ilyen előkelő helyen a bajnokságban, megérdemlik a dícséretet. Kedvelem Hornyák Zsoltot, mert rugalmas, csapatát láttam már különböző stílusokban és játékrendszerekben szerepelni, és eddig az eredmények is a Puskás vezetőedzőjét igazolják. A Puskás Akadámiából eddig csak Nagy Zsoltot és a most már itt szereplő Gyurcsó Ádámot hívtam meg a keretbe, de az ajtó mindenki előtt nyitva áll, és vannak is itt a csapatban számomra érdekes játékosok."

Rossi nemcsak edzésen, hanem edzőmeccsen is figyelheti kiszemeltjeit, hiszen a Puskás Akadémia ma 14 órától a svájci FC Luzern ellen mérkőzézik.

Legfrissebb híreink