Magyaros rangadó a Bundesligában: Dárdai újra megmondta a frankót

Minek örülhetett a magyar szakember a vereség ellenére?

Forrás: Die Rotten Bullen/Twitter

Magyaros rangadót rendeztek vasárnap a Bundesligában: Dárdai Pál együttese, a Hertha a Leipziget látta vendégül. A hazaiaknál Dárdai Márton, a vendégeknél pedig Gulácsi Péter és Willi Orbán is végigjátszotta a találkozót. Orbán egyébként gólt is szerzett, ő állította be a 0-3-as végeredményt a 84. percben. A magyar válogatott védő ebben a szezonban negyedik alkalommal köszönt be a pontvadászatban. 

Két Dárdai is kevés volt Gulácsiék ellen - NB1.hu

 

Dárdai a sajtótájékoztatón nem köntörfalazott, hanem pályafutása során már sokadik alkalommal elmondta a frankót. Kijelentette, valami nem stimmel a csapatánál. A magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya azt is elmondta, hogy fájó vereséget szenvedtek, de dolgozniuk kell a hibák kijavításán. Arra is rávilágított, hogy játékosainak gólokat kellene szerezniük a folytatásban. Pozitívumként a Hertha szenvedélyét és mentalitását emelte ki. 

Dárdai a visszatérése óta még nem tudott nyerni a Hertha csapatával, bár azt tegyük hozzá, hogy nagyon kemény sorsolása volt a berlini csapatnak: a Bayerntől, a Frankfurtól és a Leipzigtől vereséget szenvedtek Dárdaiék, a Stuttgart otthonában pedig 1-1-es döntetlent játszottak.

"Egy jó ellenfelet győztünk le. Nagyon akartuk ezt a három pontot. Természetesen annak is örülünk, hogy két pontra megközelítettük a listavezető Bayern Münchent" - nyilatkozta Julian Nagelsmann.

A Hertha-Leipzig mérkőzés összefoglalója:

Legfrissebb híreink