"Magyaros" csapat vinné Szoboszlait?

Újabb kérője van a fiatal játékosnak.

Forrás: MTI

Nagy esély van arra, hogy Szoboszlai Dominik új csapatban vág neki a következő szezonnak. A Salzburg magyar válogatott játékosát már több alakulattal boronálták össze. Az nb1.hu-n hétfőn írtunk arról, hogy az egyik legkitartóbb kérőnek számító AC Milan 20 millió euróért csapna le Szoboszlaira. A milánóiak ötlete állítólag nem aratott osztatlan sikert az osztrák csapatnál, hiszen a salzburgi vezetők 25 millió eurót akarnak kapni a 19 esztendős labdarúgóért.

Kiderült, mennyiért lehet Szoboszlai az AC Milan játékosa - NB1.hu

 

Eközben a bz-berlin.de portál arra világít rá, hogy a Hertha is kivetné a hálóját Szoboszlaira. Ebben a cikkben az is kiderül, hogy honfitársunkat többek között az Arsenal, a Chelsea és a Napoli is szemmel tartja. 

Ist Hertha heiß auf diesen ungarischen Linksaußen?

 

Köztudott, hogy a Hertha csapatánál hamarosan ismét munkába áll Dárdai Pál, aki az U16-os csapat edzője és a klub utánpótlás-koordinátora lesz. Dárdai gyermekei is a berlini klubban futballoznak. 

Szoboszlai Dominik ebben az idényben eddig 36 meccsen kapott bizonyítási lehetőséget a Salzburg edzőjétől. A fellépései során kilenc gólt szerzett, emellett 13 gólpassz fűződik a nevéhez. Szoboszlai a magyar válogatott szerelését mostanáig nyolc meccsen ölthette magára.

FRISSÍTÉS:

22.27:

Kiütéses Salzburg-diadal: Szoboszlai ismét parádézott - videók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink