Magyarország-Wales: Osztályozónapló – szurkolókat is értékeltük

A megkövezés is jöhet, de A PANKRÁTORNAK 9-est adtunk!

Forrás: MLSZ

1999-től kezdve osztályozzuk a válogatott játékosainak a teljesítményét a mérkőzés után, néhány hangulati mondattal megspékelve. A szabály ugyanaz, mint 20 éve, csak azokat értékeljük, akik legalább 30 percet a pályán voltak.
 
És Wales esetében nem szabad elfelejteni, hogy Németországgal egyetemben harmadik lett a legutóbbi Európa-bajnokságon (az Eb-n nincs bronzmeccs).
 
Gulácsi Péter 6: Ha a 26. percben nem védi ki Lawrence alig több, mint 5 méteres lövését… A végén volt egy hibája, amikor a gól után az egyik vendégjátékosba bikázta a labdát és majdnem gólt kaptunk belőle, de ismert a mondás: „jó kapusnak szerencséje is van”.
 
 
 
Lovrencsics Gergő 7: Nagyon jól tette, hogy Bakuban nem adott ki magából mindent. Lehet, hogy tegnap 6-osra játszott, az nb1.hu viszont 7-est ad neki, mert tudjuk, milyen szezon után tette le a melót az asztalra.
 
Willi Orbán 7: Most nem varázsolt, mint legutóbb, hanem takarított. Baráth Botond azt mondta róla a meccs után, hogy ismét bebizonyította, hogy igazi profi! 
 
Baráth Botond 7: Megint majdnem szerzett egy gólt, meg is érdemelné, hogy összejöjjön neki. Olyan elánnal védte a kapunkat, mint lovagias, vadregényes időkben a hősies végvári vitézeink a várainkat és határainkat.
 
Korhut Mihály 7: Az eddigi legjobb meccse volt a válogatottban, a gól előtt is ő varázsolta oda a zsugát Szalainak. Hangsúlyozzuk: úgy kellett játszania Bakuban, hogy tudta, Wales ellen sokkal több és keményebb melója lesz.
 

null

null

 
Nagy Ádám 7: Továbbra is üdvözöljük a Bologna azon illetékeseit, akik nem játszatják! Mindent elmond róla, hogy játék nélkül is vezéregyéniség. Ehhez nemcsak játéktudás, hanem emberi kvalitások is kellenek ám.
 
Pátkai Máté 8: Az egyik élő közvetítésben azt írták róla a 60. perc környékén, hogy elfáradt… Most már tudjuk, hogy csak szuflát gyűjtött egy meccsvégi, mindent eldöntő hatalmas sprinthez, hogy odaérjen egy „lecsorgóra”. Odaért, azok után, hogy tényleg annyit melózott, hogy azt csak figyelni is savasító hatású volt.
 
 

null

null

 
Dzsudzsák Balázs 6: Most nem villogással volt vezér, hanem alázattal. Addig kellett mennie, ameddig bírta, hogy utána friss erő váltsa. Csapatkapitányként áldozta fel magát a válogatottért és Magyarországért.
 
Szoboszlai Dominik 6: Egyre bátrabb és egyre jobb lesz, a társak is egyre jobban megbíznak benne. Benne van a lehetőség, hogy már az őszi selejtezők alkalmával a válogatott tényleges vezéregyénisége legyen.
 
Holender Filip 6: Le kellett fárasztania a vendégek védőit, ezt a feladatát megoldotta. Fegyelmezett volt, brusztolt, harcolt. Varga Roland (6) az 59. percben váltotta, és ahogyan eltervezte a Rossi-team, lendületet adott a csapatnak. És ami fontos, ha kellett, akkor a védekező feladatokban is.
 
 
Szalai Ádám 9: A PANKRÁTOR! Aki nem látja, hogy a modern fociban az erőcsatárnak nemcsak a gólszerzés a feladata, az nem akarja ezt a tényt figyelembe venni – FŐLEG VELE KAPCSOLATBAN! Leamortizálta Wales védvonalait, főleg a gól előtt. És a 92. perc? Bale elől mentett a kapunk torkából! Igen, a középcsatár!
 
 
SZURKOLÓTÁBOR: NEM LÉTEZIK OLYAN OSZTÁLYZAT ÉS NEM LÉTEZNEK OLYAN SZAVAK ÉS MONDATOK, AMELYEKKEL MEG LEHETNE FOGALMAZNI!!!!

Legfrissebb híreink