Magyarország-Törökország: születendő gyermek jutott a gólszerzőnk eszébe - REAKCIÓ

Öröm a visszatérés.

Forrás: Réti Zsolt

A magyar válogatott Sigér Dávid és Varga Kevin góljaival hazai pályán is legyőzte a törököket a Nemzetek Ligájában, ezzel hat meccsen 11 pontot szerezve megnyerte a csoportját, és feljutott az "A" divízióba.   Varga Kevin számára pedig mindegy, hogy az edzésen, a padon, vagy a pályán számítanak rá, számára az a fontos, hogy segítse a válogatottat, erről a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón beszélt.

Magyarország-Törökország: a kemény srácok és az erősségünk - REAKCIÓK - NB1.hu

 

– Voltak nehézségek, az első válogatott mérkőzésem után sokáig nem jött a többi. Igyekeztem felépíteni magam, s Debrecenben sikerült annyira, hogy nyáron külföldre tudtam igazolni. Ez volt a célom, és ezáltal út nyílt a válogatottba is. Már az is óriási megtiszteltetés, ha a válogatott keretben számítanak rám, még nagyobb, ha leülhetek a padra, és még nagyobb, ha be is állhatok. Azon vagyok, hogy segítsek a csapatnak, mindegy, hogy az edzéseken vagy a pályán. Különösen nagy öröm, hogy ilyen sikerek között térhettem vissza, időbe telik ezt feldolgozni. Jövőre igazi futballkánaán vár Magyarországra, hiszen az Eb-mellett az U21-es Európa-bajnokság is érkezik ide. Azt hiszem, ha ezt egy nemzet megérdemli, akkor mi vagyunk azok.

Magyarország-Törökország: a kommunikáció gyümölcse - NB1.hu

 

Varga hozzátette, nem sajnálja, hogy az első gólunk előtt a lövése után a kapufáról nem befelé pattant a labda, mert Sigér Dávid megérdemelte, hogy gólt szerezzen, már csak azért is, mert bármikor megszülethet a gyermeke.

Magyarország-Törökország: Gera Zoltán és a tanulás - REAKCIÓK - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink