Magyarország-Szlovákia: óriási botrányt okozott a DAC-játékos bejegyzése

Az edző is elmondta a véleményét.

Forrás:

A Dunaszerdahely vasárnap a Zsolnát győzte le 1-0-ra a szlovák bajnokságban. A meccs egyetlen gólját Davis szerezte a 22. percben. A találkozón végig a pályán volt Vida Máté és Vida Kristopher is. Lukas Cmelik nem kapott lehetőséget ezen a mérkőzésen. Hogy miért fontos Cmelik személye? A futballista még a Magyarország-Szlovákia Eb-selejtezőt követően tett ki egy nagy vihart kavaró posztot a közösségi médiában. Cmelik nem leplezte az örömét a szlovákok győzelme után, ami a dunaszerdahelyi drukkereknél kiverte a biztosítékot. A Rózsahegy elleni meccsen csereként kapott lehetőséget Cmelik, de a drukkerektől kapott hideget-meleget, például az édesanyját is szidták az ominózus bejegyzés miatt.

Peter Hyballa, a DAC mestere kiállt a játékosa mellett. Szerint mindenki követ el hibákat, de a DAC egy nagy család, így azt kérte a drukkerektől, hogy ne bántsák Cmeliket. A tréner azt is kiemelte, hogy ő mindig ki fog állni a labdarúgói mellett, akármilyen baklövést is követnek el. Végezetül azt kérte a szurkolóktól, hogy a jövőben ne szidják Cmeliket - számol be a felvideksport.hu.

 

Az előző héten új kabalafiguráról adtak hírt a DAC-nál, de Mangalaci nem sokáig létezett. Ennek az az oka, hogy a szurkolók tetszését nem nyerte el a mangalica, és a véleményüket a vezetőség elfogadta. 

A Dunaszerdahely jelenleg a harmadik helyen áll a táblázaton. 

Óriási balhé a DAC miatt a szlovák kupa sorsolásán - fotó - NB1.hu

Legfrissebb híreink