Magyarország-Szlovákia: élő közvetítés

Az év meccse!

Forrás:

EB-SELEJTEZŐ, 6. FORDULÓ:

MAGYARORSZÁG-Szlovákia 1-2 (0-1)

gól: Szoboszlai (50.), ill. Mak (40.), Bozenik (56.)

 

22.38: Vége a mérkőzésnek, a ráadásban már nem volt reális esély az egyenlítésre. Szlovákia 2-1-re nyer Budapesten, így nagy lépést tesz az esetleges Eb-részvétel felé. A lefújást követően kisebb kakaskodás alakul ki a játéktéren, Baráth Botondot kiállítja a játékvezető.

 

90. perc: Négy perc a hosszabbítás.

 

88. perc: Kisebb felbolydulás a szlovák kapu előtt, Sallai centerezését Szalai nem tudja átvenni vagy kapura tenni. Fogy az idő...

 

84. perc: Hamsík közeli lövését védi bravúrral Gulácsi. Cserélt Marco Rossi, Holender a pályán Kleinheisler helyett. 

 

81. perc: Dzsudzsák szabadrúgása akad el a sorfalban.

 

80. perc: Sajnos leült a mérkőzés, pedig az utolsó tíz percbe lépve kellene a friss, új erő...

 

74. perc: Furcsa ítélet a játékvezetőtől, Kleinheislert buktatják, majd megfogja kézzel a labdát, utóbbit szankcionálja a spanyol bíró, szabadrúgás kifelé. Érdekes...

 

69. perc: Néhány másodpercig úgy tűnt, tizenegyest ítél a játékvezető, de Pátkai kezezett, így jogosan jár a sárga lap és a szabadrúgás kifelé.

 

66. perc: Dzsudzsák lökete surran el a kapu mellett, majd pár pillanattal később jobbal lő, Dubravka éppen csak, de fölé tudja tornázni a lövést. Közel az egyenlítés...

 

65. perc: Nagy helyén Pátkai a magyar csapatban.

 

64. perc: Egészen furcsa bizonytalanság a magyar védelemben, mindenki a másikra vár, Orbán lábáról Makhoz pattan a labda, azonban szerencsénkre kimarad a hatalmas ziccer. 

 

61. perc: Szalai forgolódik szépen, majd rá is pöccinti a vendégek tizenhatosán belül, Dubravka hárít könnyedén. 

 

59. perc: Nagy Ádám kap sárga lapot, így biztosan nem játszhat Horvátországban. Újabb lehetőség a szlovákok előtt, Gulácsi magabiztosan húzza le a labdát a támadó elől.

 

56. perc: A semmiből vezetnek ismét a szlovákok... elalszik kicsit a magyar védelem, egy remek passzt Bozenik vesz át, majd a tizenhatosról, Baráth mellett a hálóba lő. Gulácsi tehetetlen volt... 1-2.

 

50. perc: EGYENLÍTETTÜNK! Szoboszlai varázsol a szlovák kapuba egy szabadrúgást parádésan 17 méterről! 1-1!

 

46. perc: Elkezdődik a második félidő.

 

21.33: félidő, 1-0-ra vezetnek a szlovákok. Ennél több kell a második játékrészben, az bizonyos.

 

45. perc: Veszélyes helyről lőhetnek szabadrúgást a szlovákok, Hamsík vállalja el, fölé.

 

40. perc: Vezetnek a szlovákok... Mak érkezik tökéletesen egy kipattanóra és lő Gulácsi lábai között a hálóba nagyjából hat-hét méterről. Kissé lesgyanús volt a szituáció, de a játékvezető megadta. 0-1...

 

34. perc: A középpályára koncentrálódik a játék most, Hamsík szabadrúgásból próbálkozik 35 méterről, mellé-fölé. Kissé megnyugodtak a felek, de továbbra is magas a tempó.

 

29. perc: Ajjajj... kényszerű csere, Lovrencsics sérül meg és biceg le, Bese a helyén. A Ferencváros kiválósága egy sprintnél húzódott meg.

 

24. perc: Szalai próbálkozik 18 méterről, Dubravka üti ki a mezőnybe.

 

21. perc: Dzsudzsák lép oda keményen Bozeniknek, villan is a lap. Sallai is kap egyet a lábára, szerencsére megússza sérülés nélkül.

 

18. perc: Az első valamire való távoli próbálkozás a vendégektől, Hamsík tüzel mellé.

 

15. perc: Szoboszlai jó löketét fogja a kapus. Egyelőre uraljuk az összecsapást, nyugodtan énekelhetnek a drukkerek - jön is a biztatás a lelátókról, zúg a Tavaszi szél vizet áraszt és minden más!

 

8. perc: Hálóba lőnek a szlovákok, igaz, leshelyzet után született a gól, intett is a partjelző. Jól mozognak a magyar szélsők, több lövéssel is próbára teszik Dubravkát.

 

6. perc: Megvan a találkozó első sárga lapja, Szoboszlai nevéhez fűződik. Puhatolózósan, egy Kleinheisler-lövéssel indult a rangadó, nem kezdett megilletődötten Marco Rossi legénysége. 

 

20.45: elkezdődött a mérkőzés - bámulatos koreográfia a magyar szurkolóktól! A szülinapos Marco Rossi is teli torokból énekelte a himnuszt.

 

A mérkőzés előtti hangolás a linkre kattintva érhető el.


Kezdőcsapatok:

MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lovrencsics G., Baráth, Orbán, Kádár – Kleinheisler, Nagy Á. – Dzsudzsák, Szoboszlai, Sallai – Szalai. Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Kispad: Dubisz (k), Kovácsik (k), Lang, Bese, Korhut, Németh, Sigér, Pátkai, Varga R., Nagy D., Holman, Holender.

SZLOVÁKIA: Dúbravka – Satka, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Hamsík – Rusnák, Bozenik, Mak. Szövetségi kapitány: Pavel Hapal

Legfrissebb híreink