Magyarország-Anglia: parádés gesztus a gyerekeknek

Hivatalos bejelentés.

Forrás: mlsz.hu

AZ MLSZ KÖZLEMÉNYE:

"Június 4-én, szombaton 18.00 órakor a férfi A-válogatott Angliát fogadja az idei első Nemzetek Ligája-mérkőzésén. Az Európa-bajnokságot követően az UEFA a rendbontók viselkedése miatt a találkozó zárt kapuk mögötti rendezése mellett döntött. Ennek ellenére nem maradnak üresek a lelátók, mert a 14 év alatti fiatalok számára, iskolai szervezésben, kísérőkkel biztosítja a belépés lehetőségét a Magyar Labdarúgó Szövetség.

A jelentkezők kedden 10 órától regisztrálhatnak az erre létrehozott: gyerekjegy.mlsz.hu oldalon. Az iskolásokhoz tíz főnként egy kísérő is csatlakozhat, aki jogosult a regisztrációt elvégezni. A gyerekek számának megadása mellett lehetőség lesz a kísérők pontos számát is megadni.

A regisztrációt követően az igénylő visszaigazoló e-mailt kap, majd néhány napot követően megérkezik a címére a belépéshez szükséges link is. E link segítségével egy vásárláshoz hasonló folyamat végén erősítheti meg jegyrendelését, majd ezt követően nyomtathatja ki a gyermekcsoport belépőit. A folyamat térítésmentes!

Amennyiben a csoport saját szervezésű, például iskolai vagy egyesületi busszal érkezik – amely lehetőséget előszeretettel ajánljuk – kérjük, ennek feltüntetését a regisztrációs lap kitöltésekor. A parkolóhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Mindenkit kérünk a pontos érkezésre és a biztonsági előírások betartására. Bízunk benne, hogy minél többen tudomást szereznek a lehetőségről, és élnek is majd vele, így az emlékezetes élmény mellett, a gyermekek hangos és sportszerű buzdítása segíteni fogja válogatottunkat is. Hajrá magyarok!"

Legfrissebb híreink