Magyar Kupa: nyári igazolása volt a Loki húzóembere - videó

NB III-as csapatot búcsúztatott a DVSC.

Forrás:

Magyar Kupa, 6. forduló
Sárvár FC – DVSC 0-3 (0-1)

Sárvár, 500 néző. Vezette: Görög (Bede, Rigó)
Sárvár FC: Horváth B. – Tratnyek, Pados, Kertai, Keresztes – Schimmer, Skriba, Németh – Kovács B. (Mester 58.), Rajzinger (Faggyas 60.), Horváth D. (Pető 71.)
DVSC: Kosicky – Bényei, Kinyik, Barna, Ferenczi - Varga K. (Bouoli 70.), Csősz, Haris, Szécsi – Trujics (Pintér 60.), Adeniji (Tőzsér 77.)
Gól: 0-1 Adeniji (19.), 0-2 Adeniji (49.), 0-3 Adeniji (61.)

Sárváron lépett pályára a DVSC. Herczeg András nem becsülte le az NB III-as csapatot, ezt bizonyította, hogy több alapembert is a kezdőcsapatba nevezett. A mérkőzés hőse Babatunde Adeniji volt, aki mesterhármassal vétette észre magát. Adeniji a gólgyártást a 19. percben kezdte el, ekkor Varga Kevin beívelése után öt méterről fejelt a sárvári kapuba. A 49. minutumban Szécsi lövésébe tette bele a lábát az afrikai játékos, a sárvári kapus nem tudott hárítani. A 61. percben állította be a nigériai légiós a végeredményt, ekkor ismét Varga Kevin adta a gólpasszt. 

Adeniji a bajnokságban eddig 136 percet töltött a pályán, az NB I-ben az Újpest kapuját vette be. Sárvári teljesítményével bebizonyította, hogy komoly potenciál van benne, tehát Herczeg András nagyobb szerepet is szánhat neki. 

A Loki tehát sima győzelemmel jutott tovább a legjobb 64 közé a Magyar Kupában.

A mérkőzést ezen a videón lehet visszanézni:

Legfrissebb híreink