Magyar Kupa: Felipe megsérült

Volt NB I-es fellegvár ellen csatázhatnak majd.

Forrás:

A 16 közé jutás lesz a tét a Magyar Kupa holnapi mérkőzésein, a Kisvárda az NB III Közép-csoportjának a listavezetőjéhez, a sorozatot egyébként 1990-ben egyszer már megnyerő PMFC-hez látogat.

 

A Kisvárda eleve nem léphet pályára holnap a legerősebb kezdőcsapatával, mert az NB I egyik legjobb kapusa, a gárda legfontosabb láncszeme, Felipe el sem utazott ma a gárdával a holnapi meccs helyszínére. Rajta kívül még Hej Viktor maradt otthon.

 

A PMFC egyébként csak 1 vereséget szenvedett el a harmadosztályban. Vas László vezetőedző megörvendeztetné a szurkolóikat a holnap 12 órakor kezdődő találkozón.

A klub honlapjának a következőket mondta:

 

„Az őszi bajnoki szereplés után a szerdai kupameccs már csak egy bónusz. Egy NB I-es csapat ellen játszunk, így próbálunk a realitás talaján maradni. Az viszont biztos, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Pécs városának labdarúgását jól képviseljük ebben a sorozatban is. Egy Magyar Kupa mérkőzésen bármi előfordulhat. Különösebb elvárásom nincsen, csupán annyit szeretnék, hogy vigyük ki a pályára mindazt, amit tudunk és örvendeztessük meg a szurkolókat.”

Legfrissebb híreink