Magyar Kupa: eldőlt, mennyi jegyet vehetnek a szurkolók

Hivatalos bejelentés.

Forrás: mlsz.hu

A május 3-i MOL Magyar Kupa-döntőre szombaton 15 órától lehet jegyeket vásárolni. Védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak foglalhatnak helyet a Puskás Aréna lelátóján - írta meg a hivatalos oldalán az MLSZ.

A kormány a négymillió beoltott magyar állampolgár bejelentése után új intézkedéseket léptetett életbe. Ezek alapján a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak mostantól szabadon látogathatják a sportrendezvényeket.

Ennek megfelelően fél év után ismét szurkolók előtt rendezik meg a hazai labdarúgó-mérkőzéseket, így a MOL Magyar Kupa május 3-i döntőjén is jelen lehetnek a nézők a Puskás Arénában. A hatósági szabályozásnak megfelelően a nagykorú szurkolóknak kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépniük a stadion területére.

A május 3-i döntőre négy árkategóriában lehet jegyeket vásárolni, ezeket elhelyezkedéstől függően 2000, 3000, 4000 és 5000 forintért lehet megvásárolni. A MOL Magyar Kupa döntője előtt a MOL Fehérvár FC és az Újpest FC szurkolói egyaránt 8000-8000 jegyet vásárolhatnak meg a Puskás Aréna első szintjére. Egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

A jegyek kizárólag online vásárolhatók meg a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, a megvásárolt belépőket mobileszközre letöltve vagy kinyomtatva lehet bemutatni a stadionba történő belépésnél. A jegyek névre szólnak, ennek megfelelően a vásárláshoz személyes adatok megadására van szükség (klubkártyára nincs szükség a vásárláshoz, de adatok megadására lehet használni a gyorsabb vásárlás érdekében). Mozgáskorlátozott jegyek az mlsz@interticket.hu e-mail-címen igényelhetők.

A MOL Fehérvár szurkolói az Aréna Dózsa György út felőli részén, az Újpest FC szurkolói a Stefánia út felőli részén foglalnak majd helyet. A mérkőzés alatt a stadionkertben és az aréna 1. szintjén sem lesz körbejárható a stadion, a szurkolók a megfelelő lelátó felőli kapukon léphetnek be a stadionba (az adott oldalon az ellentétes öltözetű szurkolókat nem engedik be a kapukon).

Kapunyitás: 18 óra, kezdőrúgás: 20 óra.

Legfrissebb híreink