Magyar Kupa: a parádézó Gyurcsó elmondta, mi a Puskás Akadémia célja - videó

Remek teljesítményt nyújtott a válogatott játékos.

Forrás:

Magyar Kupa, 6. forduló

Bonyhád VLC–Puskás Akadémia FC 0–5 (0–3)
Gól:
Gyurcsó (1., 37. – 11-esből, 41.), Tamás N. (87.), Golgol (90.)
Sárga lap: Móricz (79.), ill. Szolnoki (10.), Fülöp L. (17.), Hegedűs J. (68.)
Bonyhád: Szabó Sz. (Siklósi, 75.) – Szász D., Völgyi P., Szloma, Máté R. (Móricz, 78.), Hambuch (Kaufmann, 46.) – Wirth, Pap R., Ágics, Preininger – Csigi.
PAFC: Tóth B. – Szolnoki (Huszti A., 46.), Hegedűs J., Spandler, László N. – Van Nieff – Kiss T., Vlasko, Fülöp L. (Radics, 57.) – Golgol, Gyurcsó (Tamás N., 46.)

A Puskás Akadémia is folytathatja a szereplését a Magyar Kupában. A felcsútiaknak nem okozott nagy nehézséget a Bonyhád legyőzése, az NB I-es csapat 5-0-ra diadalmaskodott. A meccsen főszereplővé vált Gyurcsó Ádám, aki egy félidő alatt mesterhármast szerzett. Gyurcsó az első percben kezdte meg a gólgyártást, majd a 37. és a 41. minutumban is betalált. A második játékrészben még Tamás és Golgol is beköszönt. 

Gyurcsó szerint két ok miatt is örülhetnek a felcsútiak. 

"Ezek a kupameccsek mindig veszélyesek, oda kellett tenni magunkat. Az első félidőben eldőlt a mérkőzés. Az egyik legfontosabb, hogy továbbjutottunk, a másik pedig az, hogy senki sem sérült meg. Eléggé rosszul nézett volna ki, ha kiesünk.

Az is a célunk, hogy a kupában minél tovább meneteljünk. Ez egy rövidebb út, amin el lehet jutni Európába" - vélekedett a magyar válogatott játékos.


 

Legfrissebb híreink