Ludogorec-Fradi: edzői reakciók

Rebrov szerint a szurkolók büszkék lehetnek.

Forrás: Ferencváros

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott csütörtökön a Ludogorec vendégeként a labdarúgó Európa-liga hatodik, utolsó fordulójában, így csoportjában harmadik helyen végezve búcsúzott.

"A négyből ez volt a legjobb mérkőzésünk a Ludogorec ellen, megvoltak a lehetőségeink. Őszintén megvallva a meg nem adott 11-es kissé visszavetette a csapatot, de nagyon akartak a játékosok" - értékelte a mérkőzést Rebrov, aki szerint a második félidőben kiütközött, hogy három hónapja heti két meccset játszanak, így érezhetően fáradtabbak voltak.

Ludogorec-FTC: a továbbnemesítés reménye - NB1.hu

 


    
Az ukrán szakember az MTI kérdésére úgy fogalmazott az egész csoportkört illetően, hogy nagyon nehéz négyesbe kerültek, mégis csak egyszer kaptak ki a hat meccsen, az egész európai menetelést tekintve pedig 14-ből mindössze kétszer maradtak alul.
    
"A szurkolók büszkék lehetnek a csapatra, ez egy jó eredmény, mert végig versenyben voltunk a továbbjutásért, pedig papíron a mi együttesünk volt a legesélytelenebb. Ez önbizalmat adhat a játékosoknak, hogy ismét megnyerjék a bajnokságot, majd jövőre visszatérjünk a csoportkörbe immár nagyobb tapasztalattal" - mondta Rebrov.

Ludogorec-Fradi: nem a meccset, a háborút nyerték meg a hazaiak - reakciók - NB1.hu

 


    
"Nagyon nehéz mérkőzés volt, mert mindkét csapat nagyon jól játszott. Elsősorban annak köszönhetjük a jó eredményt, hogy magabiztosabbak voltunk" - mondta Alekszij Zseljazkov, a Ludogorec vezetőedzője, aki sok sikert kívánt a Ferencvárosnak a nemzeti bajnokságban.

Legfrissebb híreink