Lengyelország-Magyarország: a világsztár üzent a dühös drukkereknek

Kemény kritikákat kapott ő is.

Forrás: pzpn.pl

A magyar válogatott a vb-selejtező utolsó fordulójában 2-1-es győzelmet aratott Lengyelországban. A lengyelek szövetségi kapitánya, Paulo Sousa a mérkőzésen többek között Robert Lewandowskira sem számított, a Bayern München csillaga pihenőt kapott.

A vereség után forrnak az indulatok Lengyelországban. Tegnap már jeleztük, hogy Jerzy Dudek is hevesen kritizálta Sousát.

A lengyel szurkolók nem csak a kapitányra, hanem Robert Lewandowskira is megorroltak. A 33 éves gólvágó egy közleményt adott ki, amiben bocsánatot kért a drukkerektől - erről a sport.pl számolt be.

Lewandowski azt is kijelentette, hogy megérti a szimpatizánsok reakcióját. Hozzátette, harcolni fognak azért, hogy kvalifikálják magukat a 2022-es világbajnokságra. A futballista arra is rávilágított, hogy neki a katari torna lehetne az utolsó vb-je.

Lewandowski przerywa milczenie. Wydał oświadczenie po klęsce z Węgrami

 

"Amikor hazai környezetben szerepelhetek a lengyel szurkolók előtt, az mindig büszkeséggel tölt el. Mindig segíteni akartam a válogatottnak, és ha az egészségem engedi, így lesz ez a jövőben is. Most már előre kell tekintenünk, mert még semmi sem veszett el" - mutatott rá a Bayern kiválósága.

Arról, hogy a lengyelek kikkel kerülhetnek össze a pótselejtező során, itt olvashatnak:

FRISSÍTÉS, 16.56:

Legfrissebb híreink