Lengyel csapat fizetné ki az NB I gólkirályának a vételárát

Hahn Jánost másik két országba is hívják.

Forrás:

Ontja a gólokat a Paksban, amióta Bognár György lett a tolnaiak vezetőedzője Hahn János. Hahn eddig 22 gólt szerzett ebben a bajnokságban, és a jelek, illetve az illetékes, Marco Rossi nyilatkozata szerint tagja lehet az Európa-bajnokságra előbb felkészülő, majd ha ebben az időszakban is jól teljesít, akkor a kontinenstornán is játszó magyar válogatott keretének.

A Paks egyébként 3 zakóval és 1 döntetlennel kezdte a bajnokságot, majd az előző kiírásban csodát végrehajtó Osztermájer Gábor helyét Bognár átvette a kispadon, a zöld-fehérek meg 4-0-ra győzték le hazai pályán az MTK-t kezdésnek. 

Azon a mérkőzésen Hahn 3 gólt vágott, az nb1.hu kérdésére válaszolva a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Bognár elmondta, azért tette be a kezdőcsapatba a támadót, mert jó játékosnak tartja, majd hozzátette, ő eddig is játszatta volna.

Hahn teljesítményére egyébként nemcsak a szurkolók és Rossi, hanem külföldi csapatok is felfigyeltek. Az nb1.hu úgy tudja, Bundesliga II-es és török élvonalbeli érdeklődés is történt már a csatár iránt, akit 2024-ig nyaráig köt szerződés a Pakshoz, a piaci értékét 400 ezer euróra taksálja a Transfermarkt.

Az nb1.hu úgy tudja, ezt az összeget a lengyel bajnokságban jelenleg a 6. helyen álló Piast Gliwice kifizetné.
 

Legfrissebb híreink