Légiósaink: Szalai óriási mentéssel bizonyított - videók

Ritkán látható gólt kapott a Fener.

Forrás: Fenerbahce/Facebook

A török bajnokságban a Fenerbahce a Gaziantep együttesét fogadta hétfőn. A hazaiaknál Szalai Attila most is kezdő volt, és a magyar válogatott futballista végigjátszotta a találkozót. Korábban az nb1.hu-n jeleztük, hogy olasz csapatok érdeklődését keltette fel Szalai. Honfitársunknak csipkednie kellett magát, hiszen török sajtóhírek szerint az összecsapást több játékosmegfigyelő tekintette meg a helyszínen. 

Európai egyik legerősebb bajnokságába igazolhat Szalai Attila? - NB1.hu

 

Az első félidőben még nem született gól, majd az 56. percben Yandas góljával szerezték meg Szalaiék a vezetést. Tíz minutummal később egy ritkán látható góllal egalizáltak a vendégek, hiszen egy szabadrúgást gyakorlatilag bevédett Bayindir: 

Streamable Video

 

Ez a jelenet nem fogta meg a Fenert, hiszen Valencia a 71. percben közelről pofozott be egy beadást. A folytatásban ment előre a Gaziantep, Szalai a 84. percben egy óriási mentéssel bizonyította a megfigyelőknek, hogy milyen jól járnának vele. 

Végül a hosszabbításban nagyon fellazult a Gaziantep, amit góllal büntetett Gümüs. 3-1-es sikere után a második helyen áll a tabellán a Fener. 

Streamable Video

 

Varga Kevin is szintén végig pályán volt csapata, a Kasimpasa bajnokiján. Vargáék a Yeni Malatyaspor ellen 0-0-s döntetlent értek el. A Kasimpasa a 15. pozícióból várhatja a folytatást. 

TÖRÖKORSZÁG: Super Lig - 34. forduló
Fenerbahce-Gaziantep 3-1 (0-0)
gólszerző:
Yandas (56.), Valencia (71.), Gümüs (94.), ill. Maxim (66.)

Kasimpasa-Yeni Malatyaspor 0-0

Legfrissebb híreink