Külföldre igazolna az NB I gólkirálya

De tárgyalt a ZTE vezetőivel is.

Forrás:

Tizenhárom góllal lett az NB I-es bajnokság gólkirálya Radó András, aki elévülhetetlen érdemeket vállalt magára abból, hogy a ZTE a következő bajnokságban is az élvonalban folytassa.

Az viszont korántsem biztos, hogy Radó is a zalaiaknál marad.

„Arra a kérdésre, hogy hol folytatom, most nem tudok válaszolni. Külföldi ajánlatban is bízok, hiszen szívesen folytatnám egy másik ország bajnokságában. A másik dolog, hogy semmi nincs kizárva, így a ZTE FC sem. Volt már erről beszélgetés a klub vezetőivel, de egyelőre semmi konkrétumot nem tudok még mondani” - mondta a támadó a zaol.hu-nak.

Mint ismeretes, Radót hívta az NB II-es Vasas is, mely klub gazdasági értelemben már most az NB I élmezőnyébe tartozna, ám Nagy Miklós sportigazgató az nb1.hu-nak elmondta, kevés esély van arra, hogy a csatár hozzájuk igazoljon.

Az nb1.hu úgy tudja, Radót a Puskás Akadémia is szívesen vinné.

Amikor Radót leigazolta a ZTE, a klub azt jelentette be, hogy 1+1 évre szerezték meg a támadót, ami azt jelenti, hogy elsődlegesen a zalaiaknak lenne joguk arra, hogy további időszakra szóló megállapodást kössenek vele, ha abban meg tudnak állapodni egymással a felek.

Ezért is nyilatkozta a csatár azt a megyei lapnak, hogy már beszélt a ZTE vezetőivel.

FRISSÍTÉS: 10.21

ZTE: egy játékos Újpesten, ketten a Vidiben folytatják - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink