Koronavírus: tájékoztatást adott az MLSZ a mai Magyar Kupa meccsekről

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

Az MLSZ a Twitteren és Facebookon közölte, hogy a mai napon megrendezendő Magyar Kupa mérkőzéseknek a körülményeit a rendező klubokra bízza. Amint tájékoztatást adnak az érintett klubok a döntésükről, frissítjük a cikket.

 

MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség

A mai Magyar Kupa-negyeddöntők megrendezésének körülményeit az MLSZ ... teljes mértékben a rendező klubok döntésére bízza. Kérünk mindenkit, hogy figyelje az érintett klubok tájékoztatását.

 

15.39, a Videoton bejelentése:

,,A ZTE elleni mérkőzés az előzetes terveknek megfelelően, nézők előtt kerül megrendezésre. A DVTK elleni mérkőzés zárt kapus lesz, a jegyeket visszaváltjuk.

A DVTK ellen megvásárolt jegyek visszaváltásának menete:

VidiShop: 
A VidiShopban vásárolt jegyeket, a jegy ellenében, nyitvatartási időben tudjuk visszaváltani. 

Fehérvári Jegyiroda: 
A fehérvári jegyirodában vásárolt jegyeket, a jegy ellenében, nyitvatartási időben tudják visszaváltani. 

Petőfi kultúrtanszék: 
A Petőfi kultúrtanszéken vásárolt jegyeket, a jegy ellenében, nyitvatartási időben tudják visszaváltani. 

Online jegyvásárlás: 
Az mlsz@tex.hu email címre kell egy levelet küldeni a visszaváltással kapcsolatban. Az elmaradt/zárt kapus mérkőzés miatt kéri a jegy árának visszautalását.  A Jegyet csatolni kell a levélben. 

TEX partnerek: 
Országosan a vásárlás helyszínén, a jegy ellenében, nyitvatartási időben tudják visszaváltani. 

Bérletes szurkolóinkat az elmaradt mérkőzésekkel kapcsolatban, a későbbiekben kárpótoljuk. Amennyiben a kialakult helyzetben változás áll be, klubunk a lehető legrövidebb időn belül tájékoztatja majd szurkolóinkat."

15.46, az MTK bejelentése:

,,A szerdai kupamérkőzésen még lehetnek nézők, szombaton már nem.

Bejelentésre került, hogy az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását megtiltotta a magyar kormány a koronavírus terjedése miatt, ez sporteseményeknél zárt kapu mögötti rendezést jelent. 

A rendelet a mai Magyar Kupa-mérkőzésekre még nem vonatkozik (18:00-kor fogadjuk a visszavágón a Dorogi FC-t), ez leghamarabb éjféltől lép érvénybe. A Vasas FC elleni szombati rangadó viszont jelen állás szerint zárt kapus lesz. 

Jelenleg kidolgozás alatt áll, hogy a megváltott belépők és bérletek kapcsán milyen formában kárpótoljuk a drukkereket."

15.49, a Mezőkövesd bejelentése:

,,Megszokott rend szerint várjuk nézőinket a ma esti mérkőzésre. A járványügyi helyzet miatti intézkedések ma éjféltől lépnek életbe, a továbbiakról később adunk tájékoztatást. Ma este sok szeretettel várjuk szurkolóinkat. Hajrá, Mezőkövesd!"

15.50, a Honvéd bejelentése:

,,Nem lesz zárt kapus a Paks elleni kupanegyeddöntő
Szerdán kora délután jelentette be a kormány, hogy a koronavírus miatt vészhelyzetet hirdetett, az intézkedések egy része pedig a rendezvényeket is érinti: a döntés szerint az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket felfüggesztik, és ez a határozat visszavonásig érvényes.

A kormány bejelentése kapcsán klubunk arról tájékoztatja a szurkolókat, hogy a ma 18:00 órától sorra kerülő Budapest Honvéd FC–Paksi FC Magyar Kupa-mérkőzést megrendezzük, és a találkozóra várjuk a drukkereket, akik ingyen tekinthetik meg a kupamecset."

Legfrissebb híreink