Klubváltás előtt: Mészöly ezt tanácsolja Szoboszlainak

Optimista vélemény.

Forrás: redbullsalzburg.at

Nem lenne meglepetés, ha Szoboszlai Dominik új csapatban szerepelne a következő idényben. A Salzburg magyar futballistáját több csapattal is összeboronálták az előző hetekben. Szoboszlai egyik legkitartóbb kérője az AC Milan. Vasárnap már írtunk arról, hogy állítólag a milánóiak ötéves szerződést kötnének a 19 esztendős játékossal.

Kiderült, mennyit kereshetne Szoboszlai a Milanban - NB1.hu

 

Mészöly Gézát a Ripost kérdezte meg arról, hogy mekkora esélyt lát Szoboszlai klubváltására. 

"Szerintem Dominik már felkészült a váltásra, ráadásul válogatott játékosként cserélhet klubot, ami szintén sokat számít. Nem féltem őt, semmi gondja nem lesz a beilleszkedéssel. A szerény, alázatos és jó játékosokat könnyen befogadják az öltözőben. Ott azokat szeretik, akik a pályán remekelnek, és nála ebben nincs hiány. Jól ismerem őt, annak idején, 1999-től 2001-ig együtt játszottam az édesapjával Tatabányán, Dominik pedig 2000 októberében született. Remek mentalitású labdarúgó" - mondta Mészöly.

Mészöly úgy véli, egy igazi sztárcsapatban is megállná a helyét Szoboszlai Dominik.

"Ha tehetném, azt javasolnám neki, hogy a lehető legjobb bajnokságba és csapatba igazoljon, mert bárhol megállná a helyét. Nem kell őt félteni a sztárcsapatoktól, hogy huh, itt vagy ott sok riválisa lesz, és nem fog játszani. Állni fogja a harcot!" - fogalmazott Mészöly Géza.

Szoboszlai Dominik újabb komoly elismerése - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink