Kisvárda: távozó után érkező

Hivatalos bejelentés.

Forrás: Kisvárda

ÍME, A KISVÁRDA BEJELENTÉSE:

"Mozgalmasan telnek az esztendő utolsó napjai is játékosfronton, hiszen alig valamivel azután, hogy bejelentettük Sztavrosz Cukalasz távozását, érkezőről is beszámolhatunk. Csapatunk színeiben folytatja tovább a 22 éves Ötvös Bence, aki az NB II-es Nyíregyháza Spartacustól érkezik – egyelőre fél évre kölcsönbe.

Kisvárda: két év után távozik a légiós - NB1.hu

 

„Sztavrosz Cukalasz távozásával felgyorsultak az Ötvös Bence leigazolásával kapcsolatos teendők – mondta az ügylet kapcsán Révész Attila, a Kisvárda Master Good sportigazgatója. – Őt már az őszi szezonban többször is személyesen megfigyeltük a bajnoki mérkőzéseken, és a személyes kapcsolatot is felvettük vele. Úgy terveztük, hogy a nyáron csatlakozik majd a csapatunkhoz, de Cukalasz személyes kérése és távozása után ez a folyamat felgyorsult, szem előtt tartva, hogy egy fiatalabb, magyar játékost tudunk ugyanarra a posztra megszerezni. A másodosztályból érkezik ugyan, de Ötvös Bence képesseégei feljogosíthják őt arra, hogy az élvonalban is jó teljesítményt nyújtson, és a csapatunk segítségére legyen. Bízom benne, hogy a féléves kölcsönadás ideje alatt megmutatja, hogy az élvonalban hosszabb távon lehet rá számítani, és a nyáron a lehetőségünk meglesz arra, hogy végleg megszerezzük, és olyan teljesítményt nyújt majd, ami ezt indokolttá is teszi.”

Ötvös Bence korábbi csapatában, a Nyíregyháza Spartacusban 2017 tavaszán mutatkozott be az NB II-ben, azóta 77 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és hat gólt szerzett."

Ötvöst nem csak a Szpari hívta az NB I-ből, további részleteket a nyírségiek osztottak meg az átigazolásáról:

Az NB I-be távozik a Szpari középpályása

FRISSÍTÉS:

21.22:

Máris megtalálta új csapatát a Kisvárdától távozó légiós - NB1.hu

 

 

Legfrissebb híreink