Király és Torghelle útján: Nikolics Angliába igazol? - reakció

Görög és török élcsapatok is keresték őt a hírek szerint, a menedzsere is megszólalt.

Forrás: MTI

Bombaként robbant kedden a Daily Mail cikke, miszerint a Premier League 9. helyén álló, legutóbb a Manchester City otthonában döntetlent játszó Crystal Palace-ban folytathatja pályafutását Nikolics Nemanja.

A magyar támadónak 2019 végén járt le a szerződése a Chicago Fire-nél, lehetséges sorsáról az nb1.hu is többször beszámolt - sokáig szó volt arról, hogy hazatérve a MOL Fehérvárnál köthet ki, ám legutóbb arról írtunk, hogy Filipovics Vladan, a csatár menedzsere kijelentette az M4 Sport élő adásában: Nikolics már nem tárgyal a fehérvári vezetőséggel.

Nikolics és a Vidi: megszólalt a menedzser - NB1.hu

 

A brit értesülések megjegyzik, Nikolics az első számú célpont a korábbi angol szövetségi kapitány, Roy Hodgson számára, hiszen az Evertontól kölcsönben a Crystalnál lévő török, Cenk Tosun az egyetlen bevethető támadó a keretben, miután Christian Benteke és Connor Wickham is távozni szeretne. A Daily Mail hozzáteszi, nagy előny, hogy Nikolics szabadon igazolható, hisz így akár a január 31-i piaczárást követően is aláírhat a szigetországban.

További érdekesség, hogy a cikk közli: Nikolicsért a görög Olympiakosz és a török Besiktas is bejelentkezhetett, ám a 32 éves játékos inkább Angliában szeretné magát kipróbálni.

 

A Nemzeti Sport megkeresésére Filipovics Vladan elárulta: „Nem úgy jött el az Egyesült Államokból, hogy csak levezetni szeretne. Rajta vagyok azon, hogy topligába szerződjön, ezért dolgozom! Több országból, több csapattól vannak érdeklődések, de konkrétumokról még nem tudok beszámolni. A Fehérvárral tárgyaltunk, egyelőre nem tudtunk megegyezni, vannak más lehetőségek is, van még tíz nap az átigazolási időszakból, meglátjuk, mi sül ki ebből. Nikolics annyit szögezett le, hogy távoli országba már nem szeretne igazolni, de Európában mindenre nyitott. A topligás szerepléssel megkoronázhatná eddigi pályafutását".

Élő közvetítés az átigazolásokról - kispesti és újpesti kiszemeltek - NB1.hu

 

A Crystal Palace-nál a közelmúltban két magyar fordult meg Király Gábor és Torghelle Sándor személyében, előbbi 2004 és 2007, utóbbi 2004 és 2006 között volt a Sasok játékosa.

Legfrissebb híreink