Kiesett a Fradi a Magyar Kupából – reakciók

Fontos dologgal kezdte a hazaiak szakvezetője.

Forrás: Ferencváros

Leandro kiállítása miatt már a 2. perctől emberelőnyben játszó Békéscsaba 2-0-ra győzte le az FTC-t a Magyar Kupában tegnap, így a lila-fehérek jutottak a legjobb 16 közé.

A mérkőzés után így értékelt a két szakvezető:

Schindler Szabolcs (Békéscsaba): „Szerencsénk volt, hisz a korai kiállítás jelentősen befolyásolta a meccs kimenetelét, bár a Fradi így is rengeteget birtokolta a labdát. Nálunk négy olyan fiatal volt a pályán, akik a korábbiakban kevés lehetőséghez jutottak, de örülök annak hogy bizonyítottak.”

Szergeij Rebrov (FTC): „Három kupasorozatban egyszerre szerepelünk, nem szokatlan, hogy egy héten belül három mérkőzést is játszunk. A Békéscsaba ellen emberhátrányban, tíz emberrel is rendre alakítottunk ki helyzeteket, de ha nem találunk be, nem tudjuk megnyerni a meccset. Nem szabad ilyenkor egyénekről beszélni, hiszen ha veszít a csapat, akkor mindenki veszít. A kupaszereplésünknek vége, de ezzel többet tudunk regenerálni a többi találkozó között, helyt kell azokon is állnunk. Természetesen bosszant minket az eredmény, de nehéz ilyen menetelésben játszani. Megköszöntem a játékosok munkáját, megteremtették a helyzeteket, akár öt gólt is lőhettünk volna, de nem sikerült kihasználnunk a lehetőségeket.”

Kiesett a Fradi a kupából: lila-ünnep a szurkolókkal. Hatalmas volt az öröm a Viharsarokban. Videó a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink