Kiderült, melyik országokból volt ajánlata Kádárnak

Fontos részletek derültek ki.

Forrás: MTI

Az nb1.hu-n néhány órával ezelőtt jeleztük, hogy Kádár Tamás Kínán belül váltott csapat. A védőt a Santung Luneng adta kölcsön a Tiencsin Csinmen Tigers csapatának, amely szintén az élvonalban szerepel. Cikkünkből az is kiderül, hogy mekkora összegért szerezheti meg végleg a Tiencsin Csinmen Tigers Kádárt:

Ennyi pénzért veheti meg Kádár Tamást az új klubja? - NB1.hu

 

Kádárért egyébként Amerikából és Ukrajnából is bejelentkezett egy-egy csapat, erről Simon Balázs számolt be az nso.hu-nak.

"Az MLS-ből a Toronto és a Jaap Stam irányításával nagy célokat kitűző Cincinnati is jelentkezett, de az amerikai klubok azt szerették volna elérni, ha a kölcsönszerződés ideje alatt Tamás kínai fizetésének csak a felét kell folyósítaniuk, a másik felét pedig kínai klubja állja. Ebbe azonban nem egyeztek bele a Santung Lunengnél, így nem születhetett megállapodás, mert Amerikában jóval alacsonyabbak a fizetések. Ugyanezért nem jöhetett létre az egyezség az ukrán Zorjával sem, amely szintén kölcsönvette volna" - nyilatkozta Simon, aki a Kádárt képviselő ProStar ügynökség munkatársa.

Legfrissebb híreink